HOTEL SAFA

Tento hotel byl rezervován již 212x

od 9 390 Kč za osobu
od 9 390 Kč za
Hodnocení:
5,9
z 10 na základě 69 recenzí

  • Hotel vhodný pro rodinnou dovolenou
  • Písečná pláž v blízkosti hotelu
  • Různé typy atrakcí a zábavy pro všechny věkové kategorie

Vybrané termíny zájezdů s konečnou cenou za skupinu:

Praha | 8 dní | All inclusive
od 9 390 Kč /os.
od 9 390 Kč /sk.
Rezervovat
Praha | 8 dní | All inclusive
od 9 390 Kč /os.
od 9 390 Kč /sk.
Rezervovat
Praha | 8 dní | All inclusive
od 9 390 Kč /os.
od 9 390 Kč /sk.
Rezervovat
Brno | 8 dní | All inclusive
od 9 390 Kč /os.
od 9 390 Kč /sk.
Rezervovat
9,8
Vloženo: 15. září 2013 / Kristýna Navštíveno: Září 2013

Nikdy jsem recenzi nepsala, ale po tom, co tu čtu, musím!!!

Nádherná dovolená, hned bych se vrátila, kdyby to šlo!!!

Celá recenze >
4,5
Vloženo: 20. srpen 2013 / Akinom Novotná Navštíveno: Srpen 2013

Safa

Pro nenáročné, moře bylo báječné, kdo chce větší komfort nutno volit 5 ti hvězdičkový hotel

Celá recenze >
9
Vloženo: 13. srpen 2013 / Lucka Navštíveno: Červenec 2013

Nespokojenost zde není na místě!

ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!! Nebojte se a všem co se jim nelíbilo, připlaťte si, myslím, tak kolem dvaceti tisíc korun českých by mělo stačit a budete spokojeni, protože budete mít na pokoji zlaté…

Celá recenze >
6,8
Vloženo: 7. srpen 2013 / Marek Navštíveno: Září 2011

Recenzi jsem nikdy nepsal,ale jak vidím co tady píšou ostatní o hotelu SAFA tak mi nic jiného nezbývalo

Baví mě jak si lidé stěžují na to a to, ale sami jedou do 3* hotelu a čekají nemožné. Sám už bych do 3* hotelu nejel,zvlášť do Tuniska. Byli jsme s přítelkyní první rok na dovolené a risk nám vyšel…

Celá recenze >
10
Vloženo: 3. srpen 2013 / Lenka Zdařilová Navštíveno: Červenec 2013

Krásně strávená dovolená

Písčitá čistá pláž Spokojenost, jak to tady čtu, zřejmě jsem byla na jiném místě než ostatní!Cena odpovídá kvalitě!Když člověk chce najít chyby, vždy je najde. je jen na každém z nás, jak si umí dovolenou užít.

Celá recenze >
6,3
Vloženo: 26. červenec 2013 / Vojtěch Infeld Navštíveno: Červenec 2009

Pěkný ale příště raději dál od přístavu

Krásná dovolená ale jinak jínám.vím že mi je 13 ale hodnotím přesně tak jak sem to cítil já :-)

Celá recenze >
1
Vloženo: 14. červenec 2013 / Renata Dolejšková Navštíveno: Červen 2013

Varování!!!!!!!!!Do tohoto hotelu nejezděte, je to nejhorší hotel v Tunisu!!!!!!!!

Varuji všechny normální lidi, ať si vyberou jiný hotel... Tento by měli zavřít, možná by to bylo rozumnější. Samozřejmě jsem sepsala stížnost a budu to řešit.

Celá recenze >
1
Vloženo: 10. červenec 2013 / Ilona Navštíveno: Červenec 2013

nejhorší dovolená v Tunisku

Díky delegatovi,který nás po 2dnech přestěhoval do jiného hotelu,jsme strávili moc pěknou dovolenou,ještě nikdy a nikde jsem se nesetkala s takou neúctou a mohu i říci i šikanou k českým turistům.

Celá recenze >
6,5
Vloženo: 10. červenec 2013 / Petra H. Navštíveno: Červenec 2013

Nic moc

Zatím jsem na horší dovolené nebyla. Nebylo to zase nejhorší, ale hodně lidí chtělo přemístit do jiného hotelu, delegát byl poměrně vytížen. Raději hotel nedoporučuji.

Celá recenze >
7,5
Vloženo: 2. červenec 2013 / Alena Solaříková Navštíveno: Červen 2013

Dobrá dovolená ale příště už jinam!

Jídelna Když člověk si jede odpočinout a né řešit co je kde špatné a co se mu nelíbí tak si užije fajn dovolenou jako my!

Celá recenze >

Počet recenzí na stránku
1-10 z 69
1 2 3 4 5 6 7

Podobné hotely v této lokalitě

HOTEL CARIBBEAN WORLD VENUS BEACH
6

HOTEL CARIBBEAN WORLD VENUS BEACH

Tunisko, Tunisko (pevnina), Hammamet

Cena od: 13 790 Kč

Pro skupinu:

HOTEL SAMIRA CLUB
8,4

HOTEL SAMIRA CLUB

Tunisko, Tunisko (pevnina), Hammamet

Cena od: 9 890 Kč

Pro skupinu:

HOTEL LES COLOMBES
8,1

HOTEL LES COLOMBES

Tunisko, Tunisko (pevnina), Hammamet

Cena od: 9 190 Kč

Pro skupinu:

800 22 88 33

Po-Pá: 7:00-19:00

So-Ne: 9:00-13:00

21.4.: 9:00-13:00