Egypt | Hurghada | Hurghada

HAWAII RIVIERA

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

út 31.7.2012
"Egypt stojí za zmínku"
6.5
Myslím si z pohledu čecha, zvyklého pozdravit, poprosit, či poděkovat bez ohledu zda je to zdarma je tento hotel, personál naprostý luxus.. Pokud jste arogantní, nedivte se že je s Vámi jednáno jako s Rusi
10
"Poloha a pláž"
"myslím, že jak pro rodiny s malými dětmi, tak pro milovníky potápění, šnorchlování moře ideální."
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"trezory po dohodě s delegátkou byly odblokovány, ano rýpnu si.. Pokud mohou mít program, poláci, rusové, mohli bychom tam mít také svou Primu:)"
4
"Služby a personál"
"Neměli jsme si nač stěžovat.. :)"
6
"Zábava, sport, strava"
"Sportu středoevropan v 45 stupních moc nedá:) chutnalo mi, to ano. Uvítala bych více ryp, zmrzliny..? "
so 30.6.2012
"katastrofa!!!!!!!!!! festival riviera resort"
4
v egypte jsme byli po 4 ale takovou neprijemnou dovolenou jsme nikdy nemeli.nadaval kazdy.a rusove ,neco takoveho jsme nezazili nikdy .kazdy zamestnanec mluvi plinulou rustinou,podliza jim atd.u jidla vas predbihaji a neumi se chovat.strasne;nedoporucuji nikomu opravdu des.
4
"Poloha a pláž"
"plaz hrozna vse strasne stare"
4
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotel stary,personal neprijemny.pokud jsme si chteli u bazenu vzit piti museli jsme cekat az se barmanovi bude chtit.navic vse strasne teple,takze o osvezeni pri techto vedrech nemuze byt rec."
2
"Služby a personál"
"personal tak nejak normalni.jak kdo nekdo je snazivy a nekdo arogantni.sluzby strasne,nemaji poradne zajem se vam venovat pokud neco potrebujete;"
6
"Zábava, sport, strava"
"strava byla fajn to nas prekvapilo asi to jedinne co se dalo.jinak hudba u bazenu skoro nehrala a kdyz tak porad dokola treba 5 pisnicek,pak to zase neslo.takze prijemna dovolena tohle urcite nebyla."
čt 31.5.2012
"HRŮZA!!!"
3
Nejhorší dovolená,jakou jsem kdy zažila!A CK Blue Style mi k příjemně prožité dovolené svým přístupem také nepřispěla.Po příletu nás rozvážel autobus do jednotlivých hotelů..Při předposlední zastávce v hotelu nás beze slova opustila delegátka,takže jsme jeli se dvěma arabsky hovořícími pány neznámo kam!Po zhruba hodinové jízdě nás vysadili u hotelu "Festival Riviera..."Kufry jsme si museli do schodů odtáhnout sami,ale uvnitř k nám mrštně přiskočil pikolík - jako,že nám ty 2 metry pomůže s kuframa-samozřejmě za bakšiš!Na recepci nám odmítli dát náramky pro All inclussive a čekali jsme na pokoj 6 hodin bez jídla a pití!!!Nikdo z CK Blue Style se ani neobtěžoval nás informovat,kde si třeba můžeme něco koupit!Když jsme potom potřebovali něco delegátovi,tak komunikoval jen formou SMS,takže si nabijte kredit!Přeji pěknou dovolenou!..
2
"Poloha a pláž"
"Areál je na pohled hezký,ale je tam nejhorší vstup do moře,jaký jsem kdy zažila!Po celé šířce pláže,která patřila k hotelu byly dva vybetonované,provazem ohraničené schody a do moře můžete jen na dvou místech - jdete tam jako dobytek na porážku!..Moře mělké a samá medůza.."
2
"Hotel a úroveň vybavení"
"V celém hotelu se šířil SMRAD z WC,všude špína a bordel,takže "Faraonova kletba" to jistí..."
2
"Služby a personál"
"Personál bez bakšiše nehne ani prstem - např.:dva dni nám neuklidili pokoj a nevyměnili ručníky...Na recepci měli stejný přístup...U bazénu jsme našli pod našimi lehátky i pohozenou použitou dětskou plenu!!!"
6
"Zábava, sport, strava"
"Připravte se na rusáky,kteří mají za to,že hotel je jen jejich,takže předbíhají ve frontách na jídlo a pití,plivou do bazénu (možná i něco jiného),vyhazují vás z lehátek atd..."
so 30.6.2012
"12 dní !"
4.5
4 Hvězdy bych tomu hotelu nedal ! tak 1 max 2 ! jídlo nejhorší ochota hrozná , hotel pro děti , do města 15 km ...
6
"Poloha a pláž"
"Hotel je na 2 části klub a hl. část klub je 300m od moře ! v katalogu je napsáno přes ulici ! a hl. je cca 100m od moře , a pláž ? Napsáno je že je písečná .. není to pravda je to kamenná pláž ale né malé kamínky ale asi tak 2 metrové kameny a na fotkách vypadá jak písek .. korály žádné . bordel u vody , aby jste měli vodu alespoň po pas musíte jít 200 m do vody jinak to máte po pas . ve vodě jsou kameny a ostré mušle ( které se nesmějí vyvážet ) "
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"vzhledově krásný ale vybavení : televize ( nefungující ) trezor nejde zamknout , záchod špatně splachuje , "
2
"Služby a personál"
"Nealko pití od 10:00 né od rána přes celý den jak je napsáno , alko od 11:00, A personál ? nejhorší !!! ochota žádná a když máte nějaký problém musíte važně prosit aby k vám došli .. na ubytování jsme čekaly 9 h než nás ubytovaly a snídani si máme přplatit 7 $ ? "
4
"Zábava, sport, strava"
"zábava dobrá animačni program byl ceklem dobrý , sport volejbal a petang , a strava ? nejhorší !!!! celých 12 dní jeden druh salámu a jeden druh sýru , kuře každý den a to studené , brambory nedovařené , jídlo neochucené , většina sladkých jídel ráno bylo prázdné .. co vám mužu doporučit je : Palačinky (min. 2 ) French Tousty , hranolky ( z mála ) meloun , hovězí , to je tak vše . "
čt 31.5.2012
"Egypt po treti a na posled !!!"
2
V egypte jsem byl jiz po treti a naposled, poprvi jsem byl v "sharma live" *** hotel a byl jsem naprosto spokojen, po druhy jsem byl v tia heights makadi bay, u tohoto hotelu se udava 5***** ale vsichni rikaji, ze jedna hvezda je vzdy navic, neni to pravda, tento hotel si zaslouzi hvezd jednou tolik. Jeste k Festival,,, nenechte se zmast fotkami s katalogu, hoel je to starej stejne jako okolni festivali, disco za dalsi prachy, piti od 10:00 a alkohol od 11:00 jidlo pouze v urcitou dobu, tento hotel bych nechal zbourat, voda skoro netekla, elektrina padala i 20 krat denne. Ve finale me jeste vykradly zamceny pokoj, hnus, hotel nikomu nedoporucuji, a nepral bych takovou dovolenou ani nejhorsimu nepritely.
2
"Poloha a pláž"
"Pláž plná meduz a na poradne plavani se musi opravdu daleko. A ty meduzy jsou absolutne odporne je jich tam strasne moc tak 2 - 3 na ctverecni metr"
2
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel si nezaslouzi hodnoceni 4****. Chybi barove stoličky, do jidelny po schodech a nebo vytahem. Chudaci ti kdo maj spatny spani, nedaj boze mit pokoj nekde jako mi v okoli kuchyne, nevyspite se !"
2
"Služby a personál"
"Personal az na vyjimky zamračený, az přímo nechutný, blbej džus nebo vodu vám nedovolej natocit si do petky. Pohárku a sklenic nedostatek, vsude fronty, a nechutny smrad jako by se nekdo poblil. 4 lide za barem s toho jeden obsluhuje, na opravu delevizniho kabelu jsem zadal na recepci, i delegat byl na recepci, a stejne nikdo neprisel a neopravil i kdyz slibili ze nekoho poslou."
2
"Zábava, sport, strava"
"Strava nebyla nejhorsi, sice zakusky kazdy den stejny, veskery piti nehorazne preslazeny, nedovareny brambory, 20minutova fronta na hranolky, nejaky speciality jako kalamarky ci krabici atd... vubec."
čt 31.5.2012
"Luxusní hotel s nevyhovujícími službami"
5
Určitě bych tento hotel nedoporučoval a pro klid duše bych se raději nepokoušel jezdit do žádného hotelu majitele Festival
6
"Poloha a pláž"
"Hotel se nachází kousek od letiště, přímo u pláže. Vstup do moře je umožněn pouze po betonových schodech. Do hloubky cca 50-70m je vyčištěný pás 10m, mimo něj se nedá jít - kameny. Avšak bazén na pláži - velký plus"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel je vybaven luxusně, avšak tento potenciál neni využit personálem. Bazény a prostředí hotelu, zahrada jsou nádherné. Nevýhoda tohoto komplexu je, že se nachází v ruinách města a pokud se nevypravíte do města busem či taxi, tak v okolí hotelu neni nic(vyjma hotelu naproti a pár tamnějších obchodů)."
4
"Služby a personál"
"Například s úklidem jsme byli plně spokojeni, ale známí v druhém křídle hotelu nikoli... záleží skutečně na ochotě jednotlivé pokojské. Personál celkově působí neochotně cokoli řešit a neustále je třeba jej uhánět."
4
"Zábava, sport, strava"
"Co se týče stravy... program all-inclusive bych přejmenoval v tomoto hotelu na plnou penzi. Pokud je hotel poloprázdný, tak je všeho dost, ale už když je naplněn od poloviny - tvoří se fronty na jídlo, personál je třeba přemlouvat v případě větších porcí - základní porce je pomalu málo i pro dítě (např hranolky, pizza velký problém). Přes den je nebo spíš neni občerstvení vůbec... Zábava a sport je postačující, večerní programy hezké"
so 31.3.2012
"Pěkná dovolená, byly jsme celkem spokojené, jen úklid a služby s ním spojené neodpovídaly čtyřhvězdičkovému hotelu."
7.5
V tomto hotelu se dá prožít hezká a klidná dovolená.
6
"Poloha a pláž"
"Pláž písčitá u moře, vstup do moře po schodech, omezen jen na tři místa."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Pěkný hotel, ale ještě má co vylepšovat."
4
"Služby a personál"
"Při 14-ti denním pobytu nám uklízeli 5x, z toho jednou převlékli postele, ale až po domluvě, o vodu a čisté ručníky jsme si musely skoro denně říkat. Musím ovšem podotknout, že jsme bydlely ve Festival Clubu, nevím jaké služby byly v hlavním hotelu."
10
"Zábava, sport, strava"
"S tím jsme byly maximálně spokojené."
čt 31.5.2012
"Dovolená - 12dní"
6.5
Dovolenou jsem si užili, ale rozhodně bych tento hotel nedoporučila a bohužel to byl i názor hostů, se kterými jsme se tam seznámili, tedy pokud nejste rusky či arabsky mluvící hosté. Příští rok raději opět vyrazíme do Tuniska.
6
"Poloha a pláž"
"Na pláži je dostatek lehátek, ale přístup do moře je horší, voda čistá, plná medúz, po kolena a když si chcete zaplavat, musíte jít o pořádný kus dál. "
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel je krásný, zahrada nádherná, pokoje čisté."
4
"Služby a personál"
"Personál na recepci naprostá katastrofa, nenechejte se odbít pokud Vám budou chtít dát pokoj jiný než máte ve smlouve a hlavně si pohlídejte zda jste dostali karty k výměně osušek, se kterými se tam ve velkém kšeftuje, protože pokud ji nevrátíte při odchodu, tak zaplatíte cca 300kč/ks. Personál v tomto hotelu má celkem hodně nedostatků, ale najdou se i světlé vyjímky, kterým neváháte dát bakšiš za jejich ochotu a snaživost."
6
"Zábava, sport, strava"
"Animační programy? nevím, byli jsme se podívat jednou a už nás to nelákalo, na diskotéku Vás odvezou do města ( za poplatek ), to jsme také raději neriskovali poté co jsme viděli město a za párty na pláži zaplatíte 12dolarů, ale pozor pití máte zdarma, což je v celku směšné, když máte All inclusive. Co se týká stravy, tak ta byla bez problémů, pokud si personál všiml, že má doplnit prázdné mísy. Zákusky a ovoce bylo každý den stejné, pokud bylo."
po 30.4.2012
"Týdení dovolená."
8
Hotel vhodný hlavně pro rodiny s malými dětmi,nevhodný pro milovníky šnorchlování.
6
"Poloha a pláž"
"Poloha hotelu v klidném prostředí,pláž čistá.Moře mělké,zvláště při odlivu,do hloubky na plavání velká vzdálenost(chybí lávka,jako je u sousedních hotelů),pro milovníky šnorchlování moře bez korálů a množství barevných ryb!Bazény pěkné,voda chladnější jak v moři - příjemné osvěžení."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel i pokoje dobře vybavené,všechny prostory neustále čisté.Výhoda trezoru na pokoji,který je v ceně poukazu."
10
"Služby a personál"
"Velice přátelský personál!"
6
"Zábava, sport, strava"
"Strava:Snídaně-hlavně pro milovníky sladkého,jeden druh sýra,jeden druh salámu,vejce,vaječné omelety-každý den stejné a musíte čekat!Obědy a večeře-místní speciality,málo masových jídel,ryby,množství cukrářských výrobků,dostatek zeleniny.Málo ovoce. "
st 31.8.2011
"Egyptský ráj"
9.5
V Egyptě jsme byli již počtvrté, ale co se týče servisu - jídla a pití, hodnotíme tento hotel jako nejlepší :-)
8
"Poloha a pláž"
"Tento moc pěkný hotel se nachází asi 10 km od centra, kam se dostanete cca za 5 dolarů místním taxíkem. Pláž byla široká, přestože je pláž společná i pro vedlejší hotel Sunrise Le Jardin nikdy se nestalo, abychom nesehnali volné místo, je tam spoustu lehátek a slunečníku pro všechny. Do moře vedou betonové schody, což nám nevadilo, někdo to bral jako jediný zápor své dovolené, ale neměnilo to nic na tom, žemoře bylo hezké, čisté a teplé."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Měli jsme moc pěkné ubytování hned v pravém křídle hotelu s krásným výhledem na bazém, moře i restauraci. Všude to bylo blízko a stačilo jen při ubytování dát 5 dolarů recepčním. Pokoje byly vybaveny sprchou, wc, velkou postelí, pěknou terasou, lednicí..."
10
"Služby a personál"
"Personál byl ochotný i bez bakšiše, ale vždy jsme jim dali nějakou drobnou minci."
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava byla výborná, každý si vybral...snídaně: vejce, pečivo (i celozrné), výborné sladké pečivo listové, sýr, salám, velké množství marmelá a jogurtů, zeleniny, z ovoce většinou grepy, datle...obědy: kdo nechtěl na oběd do hlavní restaurace, najedl se v restauraci u bazénu, kde si mohl dát pizzu, jinak - kuře, ryba, těstoviny, rýže, lilej, cuketa, hranolky, spousta zeleniny a moc dobré místní zákusky, večeře podobného stylu, ale vždy tamměli něco navíc, velkou rybu porcovali, sem tam i mořské plody, výborné polévky. U hotelu je několik barů - mimochodem dělají výborné koktejly (pina colada, tequila sunrise, sex on the beach..., vše do 0,3 - 0,4l sklenic, nikoliv do malých 0,2 l plastových kelímků. Ostatní nápoje - pepsi, mirinda, 7up, moc dobré juice - jablko, ananas, pomeranč, v každém baru byl kávovar, který připravoval, výbornou kávu, každý, co chtěl - presso, latté, capuccino, čokoláda, teplý čaj."

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna