Egypt | Hurghada | Hurghada

BELLA VISTA

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

so 1.10.2011
"Báječná dovolená"
8.5
báječná a pohodová dovolená - pouze jedna výtka - není to pro lidi, kteří chtějí absolutní klid (hlavně v noci)
10
"Poloha a pláž"
"Pláž čistá, voda čistá - velmi pěkné"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Čistý, pěkný hotel s bazénem, několika bary a zelení"
8
"Služby a personál"
"převážně kladný"
8
"Zábava, sport, strava"
"volejbal, šipky, aqua aerobika, břišní tance ... "
čt 1.9.2011
"Pohodová dovolená"
9
Spokojenost, jen pozor na pravé křídlo - hlasitá diskotéka do ranních hodin.
10
"Poloha a pláž"
"Menší příjemné 2 pláže přímo v centru města, kde máte klid. "
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Pěkný hotýlek, slušně zařízený. "
8
"Služby a personál"
"Ochotný personál, jen až příliš dodržují padla..."
8
"Zábava, sport, strava"
"Animátorská rodinka více k smíchu... Strava slušná, jen přespříliš skopového, ale vždy šlo vybrat. Kuře bylo denně, nějaká ta rybka také..."
po 1.8.2011
"čekala jsem víc, ale dalo se:)"
9.34
porovnávám se čtyřhvězdičkovým hotelem na kosu v řecku a raději bych se vrátila do řecka!ale moře rozhodně hezčí v egyptě!
10
"Poloha a pláž"
"blízko letiště, v centru naproti obchoďáku kleopatra,potraviny, super! nádherné moře, korály po pár metrech plné krásných ryb, bylo pořád co pozorovat! kdo není zvyklý na otravné ziskuchtivé egypťany a smlouvání, ať raději nevystrkuje nos z hotelu"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotel pěkný, vybavení pokoje také, koupelna super, hodně zeleně, palmy, super bazén"
8
"Služby a personál"
"personál v restauracích a barech velice kamarádský a milý(až u plážového baru, kde byl sem tam zamračený a nepříjemný egypťan- raději jsme tam už ani nechodili)"
"Zábava, sport, strava"
"sport: pro mně nezajímavý animační program, zkusila sem ranní gymnastiku, a to bylo půlhodinové mávání rukama nahoru a dolů, apod.smyšlené cviky, s gymnastikou nic společného, aquagymnastika to samé ve vodě....chyběl mi např.aerobic! zábava:žádný večerní program mě nelákal a nezúčastnila jsem se, orientální tance apod už byly za poplatky cca12euro! STRAVA: určitě bych ubrala hvězdičku, úroveň jídla pouze 3 hvězdičky! ikdyž si myslím, že nejsem vybíravá, jídla už jsem druhý den nemohla ani cítit, vše na stejný způsob pořád dokola, kdyby neměli těstoviny(a ty naopak velice dobré)a meloun ,umřela bych tam asi hlady. čepované nápoje kola, fanta, sprite...ok..,alko ok!pivo dobré!ale pod slovem juice si představuji něco jiného než sirup!"
po 1.8.2011
"Docela dobrá dovolená"
5
Celkový dojem je ucházející. Ale asi nás tento hotel nepřesvědčil, že bychom měli potřebu ho navštívit znovu. Raději vyzkoušíme nové místo
"Poloha a pláž"
"Pláže jsou tu dvě, jedna menší a jedna větší. Nádherně čisté moře, i pláž, možnost super šnorchlování. Lehátek i deštníků dostatek."
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"V hotelu je poměrně čisto, snaží se o to alespoň. V noci se nám ale občas v koupelně objevili větší brouci. Přistýlka je ale strašná!! jako na špatném dětském táboře. Staré rozkládací železné lehátko s velmi špatnou matrací. Navíc byla v pokoji namáčknutá úplně u dveří k balkonu, téměř žádný prostor mezi postelemi a přistýlkou. Jinak vcelku dobré, hluk jen od místních animačních programů."
"Služby a personál"
"Ochotný, někdy až moc. Přátelský, docela snadná domluva."
4
"Zábava, sport, strava"
"Zábava: ranní gymnastika, šipky, volejbal, vodní gymnastika a břišní tance. Každý den a to ve stejném pořadí. Na pláži možnost již výše zmiňovaného šnorchlování a surfování. Je zde také k dispozici hotelový velbloud, na kterém se můžete svézt nebo vyfotit se s ním. Po celý den je zde také personál, který nabízí různé výlety. Někdy trošku otravní... Co se nám ale nelíbilo bylo, že kromě animačních programů, které byly stále stejné se zde pořádaly různé tématické večery, které si ovšem musíte zaplatit. Dle mého by takovéto programy měly být pro všechny, když už mám zaplaceno all incl. Strava velice jednotvárná. Vždy dvě polévky, rýže, brambory (pokaždé na jiný způsob, jako třeba opečené, v alobalu, hranolky a pod.) Jednou byl kuskus. Dále na výber ryba, nebo kuře, když nebylo kuře bylo hovězí maso. grilovaná zelenina, zeleninové ragú. Široký výběr čerstvé zeleniny, ovšem nedoporučujeme z důvodu střevních potíží moc čerstvé zeleniny konzumovat :) Také velký výběr dezertů a zákusků. Z ovoce byly melouny, jablka, pomeranče... Snídaně stejná každý den, ovšem tam není tolik možností jako například na oběd nebo večeře. All incl jsme zažili daleko pestřejší Jedna z věcí, které mi také trochu vadila bylo si neustále říkat o pití, a neustálý "dozor" místních kuchařů při nabírání jídel."
ne 1.8.2010
"už nikdy"
8
Určitě bych zde nejela znovu, pokud to porovnám např. s ostatními Hotely Sunrice Holiday resort, Regina Style, AquaFun, Kleopatra, Suntan Beach, Oasis, Nefertiti a další, tak jídlo nic moc, obsluha taky nic moc, a ještě k tomu smradlavá voda na pokoji :(
8
"Poloha a pláž"
"Pláž super, jako ostatně na celém pobřeží. Jen vás zde okukují ,,místní plavci´´ :) jelikož po pravé straně pláže je rozestavěný hotel a tudíž je volně dostupná místním obyvatelům :) "
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Úroveň hotelu se mi zdála být dobrá, hotel jako všechny ostatní (krásná vstupní hala, recepce, zahrada,....)"
6
"Služby a personál"
"To už bylo horší, neuvěřitelně zde smrdí voda :( "
8
"Zábava, sport, strava"
"Winsurfing, potápění, volejbal,...."
ne 1.8.2010
"Rozporuplné pocity.."
6
Nebyl jsem v Egyptě poprvé. Na uroveň jaká je reklamovaná 4 hvězdami by museli dost změnit v kvalitě. Hotel a služby pro nenáročné klienty co za své peníze netrvají na kvalitní službě.
"Poloha a pláž"
"Dvě pláže, plné od rána. Hosté, zejména němci a rusové - davají na lehátka ručniky a pokud chcete dobré místo tak v sedm je třeba již běžet na pláž.. Pláž po pravé straně hotelu byla ve vodě plná domorodců, hlavně po obědě. Hlídač co to měl na starosti se dělal e to nevidí..Pak byla ve vodě natažena síť a místní ji do druhého dne potopili:-)) Ale nutno přiznat že to bylo ještě dopoledne opraveno a místní se drželi více zpátky. Jsou u pláže korály a dost rybek, pokud šnorchlujete tak se dalo hlavně ráno dokud nebyl zvířen písek a ve vodě mraky egypťanů z veřejné pláže vedle.."
"Hotel a úroveň vybavení"
"Pokud pojedete s Schenkosem, připravte se na "skvělou" první noc v pokoji nad kuchyní, smradem a hlukem z klimy pro hotel. Okno nedoporucuji otevřít, stejně tam uvidíte stěnu sousedního hotelu. Po itervenci dostanete pokoj maximálně v přízemí. Nahoru jdou němci, poláci, rusové a ostatní.. Hotel má nárok tak na tři hvězdy a to jen tak tak.."
"Služby a personál"
"Většinou v pohodě, pár výjímek se vždy najde.. Pokoje uklizeli dost ledabyle, prach pod postelema, nevytírali pořádně i když jsem dal bakšiš tak to odbyli. Pak jsem ho nedával a bylo to to samé, jen sem tam i zapomněl dát nějaký ručník, toaleťák a pod.."
6
"Zábava, sport, strava"
"Strava jednotvárná, denně se opakovaly jídla. Změna byla pouze u večeří - na střídačku: pěčené hovězí, pečená kruta - kterou nevydávali až nakonec místním, jinak dávali kuřata.. krabi a snad celý pobyt nějakou rybu co zapáchala velmi nechutně a dělali ji na nekolik zpusobu několik dní.. Na jídlo dlouhé fronty jak v závodce - mizerně orgnizované výdeje jídel, vše v jedné řadě. Tragický nedostatek pohárků a skla na pití.. "
čt 1.4.2010
"BELLA VISTA"
7
Hlavně bych chtěla vyzdvihnout delegátku Janu a CK, která v době krize (výbochy sopky), se o nás luxusně postarali. Díky a můžu vřele doporučit.
8
"Poloha a pláž"
"Hotel se nachází ve městě, přímo u pláže. Ale ruch města není v hotelu vůbec slyšet."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Pekně a vkusně vybavený, čistý."
8
"Služby a personál"
"Co se týče personálu a služeb, na slušné úrovni. Zdvořilí, nevtíraví, ochotní."
4
"Zábava, sport, strava"
"Strava odpovídá lokalitě. Vše pěkně naaranžované, přikryté fóliemi. Spokojenost. Hodnocení 4. Zábava - animátoři, to byla jedinná slabá stránka. Malí kluci, kteří byli znudění a stále se mezi sebou nedokázali dohodnout a hádali se.Sportovně taky mají co dohánět. Známka 1."
út 1.9.2009
"Krasny rodinny hotel"
9.5
Nebyl jsem v Egypte poprve, takze muzu hodnotit ze zkusenosti. Jidlo je zde vyborne. Okoli hotelu rusne, restaurace, cajovny atd. takze vecer je o zabavu postarano. Pokoje krasne, utulne, plaz dostacujici, voda krasne cista. Urcite bych se semka vratil. Takze vrele doporucuji!!! Jeste jednu vec bych mel. Delegat RADIM, byl naprosto profesionalni, se vsim pomohl, poradil, dal tipy na nakup atd. Na telefonu je 24h a opravdu se postara o vse!!! Mohu jen a jen doporucit!!!
8
"Poloha a pláž"
"Na plaz se dostanete mensi hotelovou zahradou, projdete kolem bazenu a baru. Plaz piscita, pozvolny vstup do more, dva velke koraly primo u plaze. Vedle hotelove plaze se nachazi verejna plaz,nicmene hotelova ochranka hlida, aby lidi z verejne plaze neplavali do teritoria hotelove plaze, takze neni problem :) Lehatka a slunecniky na plazi zdarma. Po 10h uz nesezenete misto v prednich radach. Zalezi ale na obsazeni hotelu. Rucniky dostane vymenou za karticky, ktere dostanete pri ubytovani. Za ztraceni karticky zaplatite tusim 50 LE. Bazen je otevren do 18h, je velice teply pokud ovsem nemenili zrovna vodu :) Po 18h je zakazano se koupat bazen se hodne chloruje takze ani nedoporucuju! Jinak hotel je na rusne ulici, nicmene na pokojich je krasny klid. V okoli je spousta moznosti nakupovani, v okoli jsou cca 3 banky takze neni problem s vymenou penez."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Po priletu zajistil delegat klice od pokoju a ubytovani. Na poprve jsme byli ubytovani v hlavni budove, prvni patro. Pokoj hezky, ale vyhled do zdi. 10$ na recepci pomohlo k vymene pokoje do budovy vedouci k plazi. Dostali jsme vyhled na more, balkon se stolkem a zidlickami. Na pokoji bylo vse pekne, neponicene, uklizeno. Je zde regulovatelna klimatizace, klic od pokoje je elektronicka karta. Kdyz odchazite, kartu je treba vzit sebou a tim se elektrina v pokoji vypne. Ovsem jen v koupelne a klimatizace ostatni zustane zapnute vc. zasuvek, takze neni problem dobijet mobily, fotaky atd. Vybava pokoje: TV(polske,ruske,anglicke, arabske programy cca 20), tel., stolek, 2 zidle, velkou skrin, minibar(i v pripade all inclusive platite), fen. Kazdy den probiha vymena rucniku a prevleceni posteli. Jedina nevyhoda v koupelne netekla horka voda. Pry problem sezony a nedostatek vody. Kazdopadne to zas tak nevadilo. Podarilo se mi rozbit sprchu,vyklouzla mi z ruky a po dopadu na zem se rozpadla. Uklizec sam od sebe sjednal napravu a nic jsem neplatil."
10
"Služby a personál"
"S personalem nebyl jediny problem. Vse v naprostem poradku. Nikdo nevyzaduje baksis. Trezor je mozne vyuzit na recepci 2$/1den."
10
"Zábava, sport, strava"
"Snidane: same sladke pecivo, muzete si nechat udelat omeletu, palacinky, salam, syry, mnoho zeleniny, maslo atd. Piti: caj, kafe, mliko, sladke stavy. Kazdy den na snidani temer to stejne. Obedy: kureci maso vetsinou s kosti, hovezi, testoviny, spousta zeleniny, neco sladkeho jako zakusek atd. Piti: caj, kafe, rozlivane napoje, voda, pivo, atd. Vecere: velice dobre, kazdy den je nejaky typ vecera, italsky, egyptsky atd. Grilovane maso, testoviny s kurecim masem, hovezi na nekolik zpusobu, spagety, ryby, morske prisery atd. Vecere patrily k velice pestrym a kazdy si pochutna. Byli zde samozrejme i zakusky a spousta ovoce, meloun, granatove jablko, fiky, jablka atd. Po celou dobu jsme nemeli strevni potize! Ikdyz je vsechno piti rozlivane pochazi s balenych obalu, takze se neni ceho bat. Co me vadilo, tak ze u vecere otravovali s nabidkou barbeque a dalsich veci, vsechny placene samozrejme 5 - 15$. Piti vseobecne: vzhledem k tomu, ze vsechno piti je rozlivane, je lepsi zajit primo naproti hotelu do nakupniho centra kleopatra a koupit si PET lahve 1,5l za 1.75LE a po te tankovat vodu do PET lahve. Nicmene obsluha to vidi nerada a nekdy vas hold okriknou, ze se to nesmi. Hlavne v lobby baru."
út 1.9.2009
"Už nikdy "
5
na pohled hezký hotel,vhodný pouze pro egyptské klienty ke kterým se chová pesonál úžasně. nikdy bychom už do tohoto hotelu nejely
6
"Poloha a pláž"
"poloha hotelu-centrum, malá pláž přímo v areálu hotelu, osušky na pláži zaprané-fujtajbl"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotelu by slušely max.2*, průměrný hotel pro méně náročného klienta, vybavení stejné úrovně"
2
"Služby a personál"
"pro cizince služby pouze placené, personál nepříjemný, neochotný"
6
"Zábava, sport, strava"
"zábava pouze placená!!!, sport na pláži-volejbal(nohejbal), strava- výborná!!!"
út 1.7.2008
"příjemný menší hotýlek"
7.5
menší rodinný klidný hotel plný zeleně s příjemnou atmosférou a hudbou na pláži bez velkých animačních programů. Není tam přelidněno.
8
"Poloha a pláž"
"V areálu je docela hodně zeleně - palem. hotel je na začátku centra Hurghady, takže nákupní možnosti a zábava na rušné ulici hned po ruce. Přesto ruch z ulice není do hotelového areálu vůbec slyšet. Pěkná menší pláž s výhledem na širé čisté moře a spousty loděk. Vždy volné lehátko. V moři i nějaký ten korál. V těsném sousedství je veřejná pláž, ale hlídají to! Na druhé straně lze nahlédnout do sousedního hotelu Aqua Fun. V areálu je potápěčské centrum a prodejce výletů lodí. Tudíž lze zakoupit levněji než přes CK. "
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Donesli my kufr na pokoj a překvapivě za to nechtěli ani bakšiš na rozdíl od jiných hotelů. Na pokoji bylo vše funkční. Elektřina je na kartu zavěšenou na klíči. V případě potřeby lze kartu z klíče sundat a zanechat v zástrčce na pokoji, abyste třeba dobili baterie i když tam nejste."
8
"Služby a personál"
"profesionální přístup obsluhy na úrovni v jídelně. Bylo vidět, že jsou "pěkně vycvičení" Malý hotel = málo turistů, tudíž nebylo v jídelně narváno, v podstatě žádné fronty na jídlo. Dortíčky super, hodně melouny, těstoviny stále se stejnou chutí, ostatní obměňovali. Při all inclusive se nerozlévané pití platí. láhev 1,5 l za 7 LE a 0,5 l za 3 LE. personál byl ochotný a příjemný. "
6
"Zábava, sport, strava"
"Animační program během dne slabší. Aerobic a volejbal. Večerní programy za poplatek 6-15 USD občas s jídlem. Cobra, Fire, Fakir,Tanoura, folklor show. "

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna