Egypt | Hurghada | Hurghada

LE PACHA RESORT

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

pá 1.4.2011
"parada"
7.5
super
4
"Poloha a pláž"
"hurgada.piscita"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"na dobré úrovni"
10
"Služby a personál"
"až na jedo,všem ženam tam nadávaj do suky...."
6
"Zábava, sport, strava"
"ta celkem ušla,strava odovídala zdejším zvykům...ale pořád do kola, hlavně tam asi nikdo hlady nestrádal"
pá 1.4.2011
"slušný pěkný hotel v centru"
Slušný hotel na slušné úrovni i s poměrně dobrým koupáním přímo v centru Hurghady. Ideální pro ty, kdo chtějí být v centru dění.
"Poloha a pláž"
"pláž je pěkná, moře má zde krásnou modrou barvu. Jen ve vodě jsou místy různé kameny a korály, takže člověk musí dávat pozor kam šlape. Při šnorchlování jsme nic moc zajímavého v moři neobjevili. Na pláži hrála celý den hudba. Hlavní ulice před hotelem už je nově vyasfaltovaná, chodníky jsou zatím stále rozkopané. Obchody se suvenýry a bary v centru fungovali normálně. "
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotel je sice starší, ale je dobře udržovaný. Pokoje jsou pěkné a čisté většinou s balkonem do zahrady. Nejprve nás ubytovali do pokoje bez balkonu s okny do rušné ulice. Na požádání nám pokoj vyměnili za lepší s balkonem, bez bakšiše. Do hotelového areálu není slyšet hluk z ulice. Část pokojů zrovna rekonstruovali, malovali ... "
"Služby a personál"
"Personál byl v pohodě. "
"Zábava, sport, strava"
"Jídlo nám většinou chutnalo. Na večeři pizza a těstoviny dělané přímo před Váma, řeknete kuchařovi, jaké přílohy do toho chcete. Jinak ryba, hovězí, kuřecí, rýže, pečené brambory, těstoviny. Výborné ovocné dortíčky. Datle, pomeranče, meloun. Pár jídelních stolů je i venku, takže se dá jíst na čerstvém vzduchu. V poměru velikosti hotelu se nám zdála jídelna malá. Nám to momentálně nevadilo, neboť po revoluci byla obsazenost hotelu sotva ze čtvrtiny. Ty jejich obarvené limonády na pití nic moc. Animační programy na pláži ok. Večerní programy amatérské jako všude na hotelích, 2x bylo profesionální fire show, cobra show a oriental dance show. "
st 1.9.2010
"První dovolená v Egyptě"
9.5
Po zkušenostech z dovolené v Řecku a Španělsku jsem měl trochu obavy, ale po příletu jsem zjistil, že byly zbytečné. Nádherné počasí, krásné moře a hotel nadmíru předčily moje očekávání.
10
"Poloha a pláž"
"Klidný hotel přímo v centru Hurghady, malá pláž přímo u hotelu."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vybavení hotelu na velmi dobré úrovni, pokoje s výhledem do zahrady hotelu s balkonem."
10
"Služby a personál"
"Služby na velmi dobré úrovni, vstřícný personál."
10
"Zábava, sport, strava"
"O zábavu a sport postaráno dostatečně místními animátory, strava byla pestrá a nadmíru dostatečná."
pá 1.10.2010
"Naše první společná dovolená"
9
Dovolená se nám velice líbila a určitě se sem znovu vrátíme. Zvláště jsme byli spokojeni se službami obou delegátek CK ALEX, která organizovala tento zájezd.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel přímo u pláže, v centru Hurghady, možnost nákupů a zábavy přímo u hotelu."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Úroveň hotelu velice dobrá a odpovídá jeho hodnocení od cestovních kanceláří."
10
"Služby a personál"
"Se službami, obsluhou a personálem jsme byli velice spokojeni. "
8
"Zábava, sport, strava"
"O zábavu velice dobře postaráno, strava výborná, velká možnost výběru, al inclusive do 22 hod mohl být prodloužen, ale je postačující. "
út 1.6.2010
"Velké plus"
9.5
Kdo neočekává,že ho budou nosit jako pašu,doporučuji El Pachu.Výborná dovolená!
10
"Poloha a pláž"
"Pláž pohoda."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel čistý a pohodlný.Denně uklizeno a celkem ůtulný pokojík."
10
"Služby a personál"
"Personál byl k nám velmi milý a ochotný.Já jako suchozemec jsem dostala mořskou nemoc a všichni se hned snažili pomáhat.Je vidět,že mají čechy celkem v oblibě."
8
"Zábava, sport, strava"
"Večerní program nám většinou obsadili rusové,ale jelikož je hotel v centru,nijak nám to nevadilo.Strava vcelku dobrá a pestrá,jen mi chyběl knedlík...."
čt 1.7.2010
"Super dovolená"
9.5
Pro nás to byla super dovolená.Děkujeme.
8
"Poloha a pláž"
"Krásná pláž pod palmami a vždy volnými lehátky."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hezky vybavené pokoje,vždy uklizené."
10
"Služby a personál"
"Velký výběr jídla včeho druhu a vždy ochotný personál,připraven pomoci. "
10
"Zábava, sport, strava"
"Animátoři se pokud máte zájem o Vás postarájí celý den."
ne 1.11.2009
"Mohlo to být lepší"
7
Celkový dojem byl dobrý až na tu obsluhu na recepci.
8
"Poloha a pláž"
"Poloha hotelu je super,jen ta uzavřená pláž...,není nad romantické procházky po pláži."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotelový komplex je pěkný."
4
"Služby a personál"
"S recepčními jsme měli trochu problém,omluvy za jejich chybu se člověk nedočkal."
6
"Zábava, sport, strava"
"Škoda,že jídlo bylo jen do 22h a pořád se opakovalo."
po 1.9.2008
"Krásný hotel, prostředí a doporučuji."
8.5
Pláž super, hotel i ubytování také, čisto. Pokoje patří ke starším, ovšem zcela dostačujícím a jediné co je třeba vytknout - slabá all inclusive - pouze do 22 hodin a to je velká škoda. Člověk by se bavil doleko více. Jinak bez jediné připomínky a super lokalita - přímo v centru.
10
"Poloha a pláž"
"Poloha dobrá, doporučuji obuv, místy kameny, ale korály také možno spatřit."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vlastní hotel OK, vybavení pokojů postarší."
10
"Služby a personál"
"Najdete vše co potřebujete a personál usměvavý a hlavně není dotěrný."
6
"Zábava, sport, strava"
"Zábava končí s all inclusive ve 22 h. - velká škoda, sportu poměrně málo - chabý animátorský program, strava dostačující, myslím, že si každý vybere, ovšem málo ovoce."
ne 1.6.2008
"Každý máme jiné nároky"
7
Kdyby hotelu odebrali jednu hvězdičku tak by to asi bylo dobré
8
"Poloha a pláž"
"vcelku dobrá"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"4 hvězdičky vypadají jinak,připadalo mi to tak trochu vybydlené pokoje "
6
"Služby a personál"
"jednou se mi stalo že nám ani nikdo nepřišel pouklízet"
8
"Zábava, sport, strava"
"naštěstí jsme tam měli dobrý animační tým takže zábava nějaká byla,jídlo místní a dobré"
ne 1.6.2008
"Krásná dovolená v Egyptě"
9
Určitě bych tento hotel doporučila všem.kteří chtějí strávit dovolenou na krásné pláži pod palmami.
10
"Poloha a pláž"
"Nic lepšího jsme si nemohli přát.podle nás nejhezčí v okolí."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Nečekali jsme tak obrovský hotel.Vybavení jednoduché,ale pěkné."
10
"Služby a personál"
"Personál neměl chybu,všichni se usmívají a laškují."
8
"Zábava, sport, strava"
"nemůžeme si stěžovat,výběr byl velký,ale každý má jiné chutě a jiné představy."

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna