Egypt | Hurghada | Safaga

CARIBBEAN WORLD SOMA BAY

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

čt 1.4.2010
"OPRAVDOVÝ LUXUS"
10
Egypt jsem procestoval za sluníčkem křížem krážem, ale rozhodně právě do tohoto hotelu se vrátím určitě na podzim nebo na Vánoce
10
"Poloha a pláž"
"Přímo na pláží, obrovská zahrada - jen malý dodatek ke všem recenzím: jedná se o hotel v oblasti Soma Bay - 55km od Hurghady"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Spočítejte si všechny hvězdičky a opravdu luxusní dovolená"
10
"Služby a personál"
"Jen samá chvála, ochota a prosím, těch pár dolarů si všichni zaslouží - personál u bazénu, na pokoji, v restauraci... na pláži"
10
"Zábava, sport, strava"
"Animační parta se sudáncem Bodym byla perfektní"
út 1.9.2009
"Nádherná dovolená"
9
Velmi dobrý, nikdy jsem nebyla dvakrát na stejném místě, nemám to ráda, ale sem bych klidně jela znovu :-).
10
"Poloha a pláž"
"Pláž nádherná, čistá, písečná, velmi vhodné místo pro děti. Trošičku byl ale vítr."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Čistý velký pokoj, velká koupelna, pravidelná výměna ručníků, není si nač stěžovat."
8
"Služby a personál"
"Slušný personál, akorát jsou to "arabi", někdy se vnucují, ale s tím se musí počítat, když se cestuje do takových zemí."
8
"Zábava, sport, strava"
"Kdo čeká velikou zábavu, tak tohle je spíš klidnější středisko, velmi vhodné pro lidi, co nemají rádi moc hluku a pro malé děti. Když je nějaký program, vždy je dostatečně daleko od ubytování, tekže neruší."
út 1.9.2009
"spokojenost"
7.5
celkový dojem je dobrý,odpočinout jsme si odpočinuli a to je hlavní.Určitě se v Egyptě najdou i luxusnější hotely,sice o byla 5*,ale za jakou cenu,celá rodinka jsme zaplatili 42000.Když dáte sa samou kategorii o dvacet tisíc víc musí to být lepší:-))Za ty peníze super.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel leží v klidné oblasti,dlouhá krásná písečná pláž,dá se i zašnorchlovat,ale spíš rekreačně. "
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotely v egyptě jsou všechny stejné,alespoň co jsem měla možnost poznat,vždy čisté kazdý den uklizené."
6
"Služby a personál"
"poprvé se nám v tomto hotelu stalo,že jsme čekli několik hodin na náramky a ubytování,jinak služby dobré.byli jsme i na masážích a ty jsou super."
6
"Zábava, sport, strava"
"strava klasika,opakující se jídla porád dokola,ale dalo se vybrat,výběr ovoce byl horší,rok předtím jsme byli také září a byli i melouny a mnohem bohatší výbět,takže obdobím to nebylo"
čt 1.10.2009
"super"
9
super dovča,jela bych hned zpět,mohu všem doporučit.
10
"Poloha a pláž"
"pláž přímo u hotelu a pláž perfektní,píseček žádkný kamení."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"skvěle vybaven"
8
"Služby a personál"
"obsluha skvělá"
8
"Zábava, sport, strava"
"sportu dost"
st 1.10.2008
"KRÁSNÁ DOVOLENÁ"
9.5
Se zájezdem jsme byli velmi spokojeni, i když jsme jeli s obavou: některé recenze nebyly zrovna lichotivé. Rádi bychom se do hotelu ještě jednou vrátili, s mými dětmi a kamarádkou jsme si to NÁRÁMNĚ užili x)
10
"Poloha a pláž"
"Asi 50km od letiště, pláž soukromá, čistá, moře průzračné. Kousek od břehu korály s rybkami. Voda příjemně teplá x)"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Krásný hotelový komplex, vše udržované v čistotě, opečovávaná zeleň. Po příjezdu nás ubytovali do dvou hodin, čas jsme si zkrátili prohlídkou areálu a posezením v baru. Bazény s čistou vodou, dostatek lehátek i slunečníků. Pokoj prostorný s velkým letištěm a dvěma přistýlkami-pevné postele. Stolek se zrcadlem, televize + satelit. Na chodbě u vchodových dveří prostorné skříně, velké zrcadlo, botník, malá lednice-po příjezdu doplněna lahvemi s pitnou vodou. Klimatizace ovládaná individuálně. Koupelna prostorná: umyvadlo, velké zrcadlo, sprchový kout, wc, fén. Každý den čisté osušky a ručníky."
8
"Služby a personál"
"Personál byl milý a přátelský, porucha sprchy byla na požádání ochotně opravena. Na pláži personál nabízející kosmetické služby (tetování, kosmetika, manikúra) dotěrnější xD ale nabídky šlo lze odmítnout s úsměvem x) "
10
"Zábava, sport, strava"
"O zábavu se místní divadlo velmi dobře postaralo. Animároři se dětem věnovali. Pro děti malá diskotéka a dospělé představení (muzikály). Jídlo vynikající, (My: v all-inc.) výběr jídla dle chuti (různé druhy masa, salátů, rýže, zmrzlina...) Personál rozvážel alko i nealko, možná i samoobsluha x). Barel s pitnou vodou v prostorách jídelny a v barech po areálu. Obden se večeře zpestřovali jinými kuchyněmi např. Egyptská, Italská, Mexická... "
čt 1.5.2008
"Úžasná dovolená"
10
Celkový dojem z hotelu 1*, nemám rádá lidi kteří jedou na dovolenou jen se najíst a kritizovat, byla jsem v hodně luxusních hotelých a musím Caribbean pochválit......Egyptani jsou uvolnění a nic neřeší...prostě je tak musíte brát..a k tomu balíčku..PS:vstávala jsem ve 4 ráno a sám recepční mi ho dal hned do ruky.Jinak velká pochvala našemu delegátovi Ahmedu Saidovi.Všem přeju stejně hezkou dovolenou jakou jsem prožila já.
10
"Poloha a pláž"
"Pláž je úžasná, velice klidná.Stále čisté ručníky a dostatek lehátek.Pláž je čistá."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Úroveň hotelu je hodně vysoká, ručníky denně výměně,ložní prádlo,vytřeno, doplněné mýdlo i kapesníčky."
10
"Služby a personál"
"Personál byl velmi příjemný a vstřícný.I když má angličtina není dobrá vždy jsme se pochopili.Bez usměvu to tam nejde, pořád se usmívají a mají dobrou náladu..dokonce s náma srandovali, a zkoušeli se učit češtinu:-))(Dokonce se mi podařilo zabouchnout si pokoj a personál hned mi přišel na pomoc)...Animační tým zaměřený na děti..to se málo vidí."
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava byla moc dobrá, pořád plné stoly, dostatek všeho co člověk chtěl.Příbory,hrníčky i prostírání pořád čisté."
čt 1.5.2008
"5* na úrovni 2* "
7
Hotel a prostředí je krásný,ale bohužel celkový dojem kazí služby a personál,který čeká jenom na peníze.Pokud to chcete řešit s delegátem,tak nemáte šanci-alespoň u EXIM TOUR.Vedení hotelu mění pravidla podle nálady. Jednou vám řeknou,že dostanete balíček na cestu,pak vám zase řeknou,že služby končí snídaní./odlet v 7 večer/.Při příletu vám řeknou,že máte nárok až na večeři /přílet v 7 ráno/-prostě STRAŠNÝ!!!
10
"Poloha a pláž"
"Pláž krásná a udržovaná,dostatek lehátek,čistá voda."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel krásný,vše nové,úžasná zahrada a naprostý klid."
2
"Služby a personál"
"Pokud by existovala 10,tak hodnotím 10. Naprosto neodpovídá 5*. Bez úplatku vás neubytují,občas ani neuklidí. Nikde se neobsluhuje,na vše se stojí fronty,je nedostatek nádobí a když je,tak je většinou špinavé. "
6
"Zábava, sport, strava"
"Strava je za 1,ale animační tým za 5. Kdyby tam vůbec nebyl,tak se nic nestane. "
po 1.12.2008
"žádný zázrak"
8
Jako pro Čecha, nám dali pokoj hned vedle elektrocentrály a ještě nad námi byl pokoj s personálem, takže budíček již ve tři ráno-prostě děs.Po určitých problémech pokoj vyměněn k naší spokojenosti.Ovšem delegát z Eximu na tom neměl žádný vliv.Pokud neumíte aspoň trošku anglicky/ možná i Rusky/ , tak smůla.
10
"Poloha a pláž"
"hotel u pláže,která je udržovaná, samozřejmě mimo hotel, poušť a nepořádek."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel neodpovídá 5* v žádném případě.Pokoje velké, čisté."
8
"Služby a personál"
"jsou usměvaví, nemají radi Rusáky, těch je tam hodně a dost nechutných."
6
"Zábava, sport, strava"
"Standartní pokusy o zábavu, strava nic moc.Na poměry vcelku dobré víno i koktejly."
po 1.9.2008
"dovolená s dětmi"
8
Pokud chcete trávit dovolenou s dětmi vřele doporučuji. Vaše děti tu budou jako v bavlnce. Vsaďte vždy na osobní kontakt s hotelovým personálem. Delegát ne vždy vyjedná služby ty nejlepší služby.
8
"Poloha a pláž"
"Poloha úžasná pokud nechcete vyrazit někam večer okolo hotelu jen samá poušť"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel krásný, vybavení odpovídá hvězdičkám. Pokoje vždy čisté, upravené."
6
"Služby a personál"
"Co se týká služeb je vše o lidech. Vzhledem k tomu, že je hotel relativně nový. Personál není vždy proškolen tak jak má. Setkali jsme se jak s perfektním přístupem tak s absolutní ignorací."
8
"Zábava, sport, strava"
"Animace a sport supr. Animace pro děti neměli chybu. Co se týká stravy snídaně a večeřě včetně meny pro děti byly ok. Obědy jsou trochu slabší."
po 1.9.2008
"dovolená s dětmi"
8
Pokud chcete trávit dovolenou s dětmi vřele doporučuji. Vaše děti tu budou jako v bavlnce. Vsaďte vždy na osobní kontakt s hotelovým personálem. Delegát ne vždy vyjedná služby ty nejlepší služby.
8
"Poloha a pláž"
"Poloha úžasná pokud nechcete vyrazit někam večer okolo hotelu jen samá poušť"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel krásný, vybavení odpovídá hvězdičkám. Pokoje vždy čisté, upravené."
6
"Služby a personál"
"Co se týká služeb je vše o lidech. Vzhledem k tomu, že je hotel relativně nový. Personál není vždy proškolen tak jak má. Setkali jsme se jak s perfektním přístupem tak s absolutní ignorací."
8
"Zábava, sport, strava"
"Animace a sport supr. Animace pro děti neměli chybu. Co se týká stravy snídaně a večeřě včetně meny pro děti byly ok. Obědy jsou trochu slabší."

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna