Egypt | Marsa Alam | Marsa Alam

THREE CORNERS SEA BEACH RESORT

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

st 1.6.2011
"Zklamání"
5
Nemám nejmenší důvod se do tohoto hotelu vracet.
6
"Poloha a pláž"
"Hned u pláže,která je kamenitá a se spoustou zkamenělého ostrého korálu.Boty jsou nutností!!!"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hodnotím na tři hvězdičky.Pokoje malé ale čisté.Málo úložného prostoru na věci. "
6
"Služby a personál"
"Neochotní recepční a líný barman v hale. "
2
"Zábava, sport, strava"
"Zábava žádná, sport taktéž žádný, prostě nuda. Malý výběr ze stravy, chyběli ryby i maso.Jen samá zelenina!!"
st 1.6.2011
"Jedu tu Znovu"
8
Jedeme se určitě znovu
"Poloha a pláž"
"je tu perfektní koupání a celkem klid"
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vše co jsme potřebavali jsme měli, stčilo si jen říct (anglicky)"
"Služby a personál"
"válení u baru je moje oblíbená činost a děti o těch jsme ani nevěděli :D"
8
"Zábava, sport, strava"
"perfektní animační program pro děti"
po 1.8.2011
"Skvělá dovolená - 100% klid a relax"
10
Dojem z celé dovolené předčil má očekávání..jediné,co mi vadilo byly kelímky u bazénu,což ale chápu,neboť Marsa je větrná a skleničky u bazénu létaly a rozbíjely se,když si je lidé tajně večer nosili z restaurace
10
"Poloha a pláž"
"Poloha hotelu je výborná,blízko na pláž i k moři"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Ubytování krásné,čisté"
10
"Služby a personál"
"Víc pro nás nemohli snad ani udělat.Jejich pracovitost,usměvavost a úpřímná snaha nám udělat přepych a pohodlí nás až dojímala"
10
"Zábava, sport, strava"
"Denně animační programy,cvičení,program tak akorát,nic,co by obtěžovalo,strava bohatá úplně na všechnno..neexistovalo jídlo,které by se nedalo jíst..v jídle nám nabídli dny evropské kuchyně i egyptské..VYNIKAJÍCÍ"
st 1.6.2011
"Už nikdy"
5
Hotel v žádném případě neodpovídá **** ani náhodou opravdu už nikdy do tohoto hotelu.
6
"Poloha a pláž"
"Nic moc"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"Odpovídá ***"
6
"Služby a personál"
"Průměr někdo slušný někdo ne"
2
"Zábava, sport, strava"
"žádná zábava,žádný sport,strava jedna velká katastrofa"
st 1.6.2011
"pohodová dovolená"
TEN NEJLEPŠÍ JSEM TAK NADŠENA, ŽE ZA ROK LETÍM ZNOVU A OPĚT NA 14 DNÍ
"Poloha a pláž"
"10 minut od letiště, nádherná pláž, skvělé potápění to vše v areálu hotelu, čisto, uklizeno, určitě vzít boty do vody, viděli jsme korály, ryby a dokonce želvu"
"Hotel a úroveň vybavení"
"kvalitní ubytování, čistota, ochota a snaha vyhovět to oceňuji,jídlo výborné, pokoje pěkné, škoda, že jsme se tam chodili jen vyspat a osprchovat"
"Služby a personál"
"bez chyby, milý personál a velmi vstřícní k přáním hostů"
"Zábava, sport, strava"
"dvě matinky s 18 letými skoro dospělými se nenudili ani minutu, čas na zábavu a na odpočinek, ideální stav, potápění výlety, jídlo pestré a nápojů dostatek"
ne 1.5.2011
"skvělá dovolená"
9
Skvělá dovolená, kladně ovlivněná přístupem delegátky i snahou místního personálu.
8
"Poloha a pláž"
"Blízko letiště, které ale neruší klid; ubytování okolo bazénu, blízká písčitá pláž s korálem, vstup do moře přes molo."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Zařízení hotelu střídmé, plně funkční a neopotřebované; v celém areálu pořádek a čisto"
10
"Služby a personál"
"Služby plně vyhovující a odpovídající uvedné kategorii; personál ochotný, snaživý a milý"
10
"Zábava, sport, strava"
"Vzhledem k věku sportovní aktivity a zábavu nebudu hodnotit, strava byla pestrá, chutná s dostatkem zeleniny, ovoce i zákusků"
pá 1.4.2011
"Skvělý hotel - stravování F1 - čistota F1 - klídeček a pohodička"
10
Byli jsme s manželkou tak nespokojeni, že tam jedeme ZNOVA :-) :-) :-)
10
"Poloha a pláž"
"Celkové hodnocení - NEMÁ CHYBU !!!!!!!"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Všude odporná čistota :-) :-) :-)"
10
"Služby a personál"
"Veškerý personál je velmi ochotný a vstřícný !!!!! ANI NEVYMÁHAJÍ " BAKŠIŠ " !!!!!!"
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava nemá chybu. Každý si vybere !!!! Není nutno letět na jídlo ! Je ho stále dost po celou výdejní dobu !!!! Super hotel na potápění."
so 1.1.2011
"Hotel pro nenáročné hosty"
4.5
Slabší
2
"Poloha a pláž"
"Vstup do moře poze z mola ( 1 schůdky¨)"
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"střední"
6
"Služby a personál"
"dobré"
4
"Zábava, sport, strava"
"slabší"
po 1.3.2010
"Skvělý a příjemný hotel, perfektní potápění"
10
Skvělý a kvalitní hotel, říkali jsme si, že se sem určitě vrátíme, ale nyní je pro nás drahý, tak zkusíme zas něco dalšího.
10
"Poloha a pláž"
"Nádherná pláž, vstup přes molo, krásné korály. Pro fotografování pod mořem naprosto skvělé! Jednou jsem potkal žraloka, bohužel mi ho jeden německý turista vyplašil. Někteří návštěvníci viděli karetu obrovskou a želvy. Velké množství nádherných korálů a ryb."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Skvělé, nic mi nechybělo."
10
"Služby a personál"
"Ochotní a komunikativní. Jednou se nám objevila v pokoji neznámá ještěrka, po vyfotografování jsme ji byli ukázat a personál nám ji ochotně popsal (o jaký druh jde, apod)."
10
"Zábava, sport, strava"
"Program byl, ale mi jsme se věnovali šnorchlování. Strava perfektní, velký výběr, vše chutné. Jednou jsem měl střevní problémy, ale po několika panácích místní whisky, bylo vše OK."
po 1.11.2010
"Klidná dovolená"
8.5
Kdo chce prožít klidnou dovolenou vřele doporučuji tento hotel.
10
"Poloha a pláž"
"Čistá a upravená pláž s množstvím lehátek a ochotným personálem."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotelové pokoje, restaurace, zahrada jsou denně udržované. "
8
"Služby a personál"
"Služby odpovídají cenové nabídce. Personál je vstřícný a ochotný."
8
"Zábava, sport, strava"
"Animátoři se nás denně snažili zapojit do sportovních (volejbal, vodní polo, aerobik, aqua aerobik, petangue) a tanečních aktivit. Pouze k jídlu jedna menší výtka, k dopolední svačině byly podávány pouze sladké koláče (pro lidi s cukrovkou ne úplně vhodné jídlo)."

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna