Řecko | Korfu | Roda

ANGELA BEACH

    Přidat k oblíbeným

    Hodnocení našich klientů

    so 1.9.2012
    "pohodova dovolena"
    8.5
    Klidná,pohodová dovolená.Dekujeme taky delegatce Ivane Bláhové,která s přehledem dokázala odpovědět na veškeré dotazy,poradila a postarala se o nas. Prostě dovolená bez problémů!!Děkujeme
    6
    "Poloha a pláž"
    "mohla byt vetsi"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "odpovida 3***"
    10
    "Služby a personál"
    "vsude uklizeno cisto kluci a holky u baru a v jidelnach super,jejich nohy a staly usmev na tvari bych chtela taky mit.takovy pristup ke klientum by mel byt na vsech destinacich SUPER!!!!!"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "pujcili jsme si kolo a motorku manzel behal,takze nam staci turistika a na Korfe je opravdu krasna zelen a kopecky stacilo. strava-to dokazuje pribytek na vaze.Vyborne chutne kazdy si mohl vybrat."
    po 1.8.2011
    "Angela Beach hotel pro lenochy"
    5
    Až budu v důchodu tak se určitě vrátím. Doporučuji pro rodiny s malými dětmi. Hotelový autobus jezdí pouze večer, tekže pokud se chystáte někam přes den tak na to zapoměňte. Výlety organizované řeky jsou jenom jejich byznis jak z Vás dostat peníze, jinak o ničem. Doporučuji půjčit auto nebo skůtr a poznat krásy ostrova po vlastní ose.
    2
    "Poloha a pláž"
    "Hotel v lůně přírody (4km od hotelu pouze prales jinak vůbec nic),pláž o rozměru 10x20m na které je asi 20 léhátek a poničených slunečníků, trvale obsazená!!"
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel celkem hezký, pokoje celkem malé, koupelna ještě menší, místo sprchového koutu jenom krátký závěs po osprchování vytopená koupelna."
    6
    "Služby a personál"
    "Personál celkem ochotný kromě neděle kdy nepracuje (mimo číšníků a kuchařů) nejezdí ani hotelový autobus takže se nikam nedostanete"
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "2x týdně řecký večer, bazén menší plný dětí (nezaplavete si) ani si k němu nelehnete. Voleyballová síť tam sice je, ale nezahrajete si protože pod ní a v okolí hotelu leží opalující se hosti. "
    st 1.6.2011
    "Korfu"
    7.5
    bylo tam hodne starsich lidi ale dve holky z ceska byli krasny
    8
    "Poloha a pláž"
    "plaz je hezka "
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "de to"
    8
    "Služby a personál"
    "Slusby byli v poradku"
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "strava byla dobra "
    ne 1.8.2010
    "Super dovolená s naším 2 letým synem."
    10
    Hotel nás mile překvapil. Už se moc těším až se sem vrátíme. Jinak Korfu je nádherný ostrov a hotel jsme si také vybrali dobře. Doporučuji spíše rodinám s dětmi a lidem, kteří vyhledávají klidnější dovolenou s vynikajícím jídlem.
    10
    "Poloha a pláž"
    "Pláž malá, dostačující. Velice kladně hodnotím, lehátka a slunečníky zdarma. Pláž oblázková, na kouscích i písek, pro děti ideální pro stavění z písku. Poloha hotelu - cca 3 km od města Roda - chodili jsme procházkou, v pohodě se dalo ujít. Jinak hotel nabízí zdarma odvoz autobusem do města."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Krásný hotel. Není co vytknout. Pokoj malý, ale dostačující. "
    10
    "Služby a personál"
    "Personál milý, byli jsme velice spokojeni. Každý den uklizeno."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava vynikající, všeho dostatek. Zažili jsme dvakrát za týden večerní zábavu - jednou živou hudbu, po druhé klasický řecký večer - příjemné pobavení. Jinak si zde můžete zahrát pin pong a pro děti je postavené moc pěkné hřiště. "
    st 1.6.2011
    "Dovolena Angela Beach "
    3
    Pokud bych měla jet ještě na toto místo tak jedině až budu hodně ,ale opravdu hodně stará .
    6
    "Poloha a pláž"
    "Pláž docela hezká a pozitivní že je hned u hotelu ."
    2
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "S vybavením nejsem spojená. Wi-fi nemají jen internet za poplatek .A podotýkám že koupelna na pokoji je hrozná !!! A to myslím vážně . "
    2
    "Služby a personál"
    "Pokoje špatně uklizené . Došlo nám mýdlo na pokoji žádné náhradní nám paní pokojská nedala . A když neměla náladu tak ani zem neumyla ."
    2
    "Zábava, sport, strava"
    "Kromě stolního tenisu nic moc. Zábava pro mladé lidi téměř žádná do města je to daleko a tento hotel je spíše pro rodiny s dětmi nebo starší páry kteří chtějí mít klid .Co se týká stravy tak to nebylo zas tak špátné .Já tedy jedla jen zeleninu a rýži a těstoviny, ale nabízeli i ryby a maso, polévky tak dalo se docela vybrat . Jen nejvíc chybělo ovoce !!!! "
    čt 1.7.2010
    "Bezva dovolená, pro ty co chtějí lenošit"
    9.5
    Klidná pohodová dovolená, vhodná pro lidi kteří vyhledávají klid. Ten tu v noci opravdu je. Nedoporučuji lidem, kteří vyhledávají noční život.
    8
    "Poloha a pláž"
    "pláž je hned u hotelu,lehátka a slunečníky zdarma, každý den je uklizená. Nevýhodou je, že zkraje moře jsou kameny, ale pak je dno písčité"
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel je na velmi dobré úrovni a proto ho vřele doporučuji těm, kdo hledá klidnou dovolenou."
    10
    "Služby a personál"
    "pokoje jsou čisté, obden měněné osušky a prostěradla. Personál je zde milý a vstřícný."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "výhodou je zde, že tu nejsou animační programy, nikdo Vás neotravuje se zapojit do nějaké činnosti. Strava výborná, myslím, že každý si něco vybere co mu chutná. Velký výběr zmrzliny a nápojů. Obsluhujete se sami, takže můžete sníst a vypít co hrdlo ráčí."
    čt 1.7.2010
    "Zážitek"
    6
    Hotel pěkný, moře špatné.
    2
    "Poloha a pláž"
    "Hotel přímo na pláži. Vstup do moře špatný, kluzký jílopísek s kamením, schovaným ve vodě zkalené do hněda od písku. Nekonečně mělká voda, při plavání se kolena dotýkají písku."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel pěkný, slušně vybavený. "
    10
    "Služby a personál"
    "Personál milý, ochotný."
    4
    "Zábava, sport, strava"
    "Jídlo chutné, malý výběr teplých jídel. Jediným sportem je dětské hřiště. Na procházky není kam jít, večer se sedí ve venkovní restauraci při reprodukované hudbě."
    út 1.9.2009
    "Dobrý hotel,ale pozor na výlet s lodí, která má prosklené dno"
    8
    Slušný hotel, jen pro všechny,dejte si pozor na výlet s lodí, která má prosklené dno.Je to katastrofa,není nic vidět a jídlo na pláži také nic moc.Nedoporučuji žádný výlet,raději si půjčte auto (ne v hotelu je to moc drahé)a procestujte ostrov sami.Vyjde to levněji a hlavně víc si to užijete.
    8
    "Poloha a pláž"
    "Pláž dobrá,vhodné pro děti,poloha hotelu na klidném místě"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel na své poměry slušný a příjemný"
    8
    "Služby a personál"
    "Služby dobré,personál naprosto bez závad,vstřícný a příjemný"
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Dvakrát Řecký večer ok,sport na místě není žádný,strava na řecké poměry slušná.Kdo si myslí,že bude mít steaky tak se hrozně mílí.Řekové mají specifickou kuchyň bez grilovaného masa."
    st 1.7.2009
    "opravdu pěkný, super pro děti, moc dobře vaří"
    9
    pěkný
    10
    "Poloha a pláž"
    "plaž je kousíček, pěkná"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "normální"
    8
    "Služby a personál"
    "milý"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "dobré"
    st 1.7.2009
    "super"
    9.5
    perfektní, opravdu výborný nad očekávání, chystáme se tam znovu
    8
    "Poloha a pláž"
    "pláž přímo u hotelu přes úzkou silničku, k dispozici lehátka a slunečníky, pláž písčitá, dno moře také, moře klidné, mělké, vhodné pro děti."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "odpovídá třem hvězdičkám, běžný standart - takže odpovídalo očekávání"
    10
    "Služby a personál"
    "personál a služby na jedničku, moc příjemní lidé, vše bez problémů, opravdu jsme byli překvapeni"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "strava chutná, všeho dostatek, maso, zelenina, přílohy, ovoce, zmrzlina v neomezeném množství po celý den, každý den v 16,00hod dezerty, pití k dispozici po celý den vč.vína a piva, metaxy a ouza v ceně all inclusive. sport - dětské hřiště u hotelu, kulečník, ping-pong, síť na volejbal"

    TripAdvisor

    Přidejte Vaše vlastní hodnocení

    Měsíc
    Rok

    Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

    Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna