Řecko | Kos | Mastichari

EUROVILLAGE ACHILLEAS

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

čt 31.5.2012
"Výborný tip na dovolenou"
8.5
Výborný tip na dovolenou. Relaxace nejen ležením u moře, ale dá se tu i zasportovat si, nebo popojet po ostrově třeba na kole. Bylo to skvělé.
10
"Poloha a pláž"
"přímo skvělá, všude jen pár kroků, navíc Kos je krásný ostrov. písečná, místy kamení. Lehátka se slunečníky jsou k dispozici zdarma"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"krásné čisté pokoje s terasou, standardně vybavené odpovídajícím zařízením . Vždy čistě uklizeno. Naprostá spokojenost."
8
"Služby a personál"
"naprosto odpovídá zařazení hotelu, dají se půjčit např. kola nebo motorka, což je skvělé, zejména, když si chcete udělat nějaký ten výlet."
8
"Zábava, sport, strava"
"plná penze skrývá bohatou nabídku jídel a pití po celý den. Někdy to člověk ani nevyužije, ale o to je to příjemnější. "
čt 31.5.2012
"Paráda"
9.5
dovolená, která stojí zato. Určitě se sem ještě někdy v dohledné době vrátíme. Naprostý klídek, služby klapou, super personál.
10
"Poloha a pláž"
"od hlavního města ostrova Kos cca 25 km, od letiště 10 km, přímo u pláže, do nejbližší vesnice asi tak dva a půl kilometru přímo u hotelu, bar, lehátka a slunečníky zdarma, písek a pozvolný vstup do moře. Paráda"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"odpovídá čtyřem hvězdičkám, je skvělé tzv. rodinné pokoje jsou oddělené místnosti, je tam klimatizace, TV a telefon, dokonce trezor nebo fén v koupelně… není co řešit…"
8
"Služby a personál"
"luxusní čtyřhvězdový hotel uprostřed krásné zahrady a navíc u pláže, co víc si přát :)"
10
"Zábava, sport, strava"
"velice pestrá, výborná, spousta ovoce, salátů. Neskutečný výběr, toi se ani nedá všechno ochutnat. Zkrátka All inclusive vynikající!"
pá 30.9.2011
"super dovolená"
9.5
Velmi se nám líbilo...všude chválíme příští rok přijedeme znovu, doufám, že se dočkáme opět krásné dovolené.
10
"Poloha a pláž"
"Mastichari-Euro Village Achileas, od 16-té hod odpoledne trochu větší vlny :-), písečné pláže."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"perfektní úroveň a vybavenost hotelu"
10
"Služby a personál"
"chvála českému animačnímu týmu-Ondra,Míša,Zuzka..zkrátka celé partě"
8
"Zábava, sport, strava"
"strava chutná, zábava i sportovní vyžití,díky animačnímu týmu také super."
ne 31.7.2011
"Nejhezčí dvolená"
9.5
Moc hezké místo a doporučuji všem....
10
"Poloha a pláž"
"Přímo před hotelem se nachází pláž s většími kameny, ale kousek vlevo či vpravo jsou pláže vhodné i pro děti."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotelový komplex byl nádherný!!!"
8
"Služby a personál"
"Trošičku nesympatická obsluha na recepci, ale jinak obsluha super...."
10
"Zábava, sport, strava"
"Možnost sportovního vyžití je přímo v areálu...Zábava v komplexu též..Horší je vyžití mimo areál "
út 31.5.2011
"To nemělo chybu"
9
úžasné, báječné, doporučuji vřele
8
"Poloha a pláž"
"Doporučuji pláž pod novou částí hotelu, moře krásné, čisté, dostatek slunečníků a lehátek."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Všude čisto, denně uklizeno, čisté ručníky a osušky."
"Služby a personál"
"Personál velmi ochotný, vstřícný, neměli jsme žádný problém se domluvit."
"Zábava, sport, strava"
"Strava vynikající, všeho dostatek, vše čerstvé. Zábava denně, animátoři velmi milí, dětský koutek pro děti."
út 31.8.2010
"Supr dovolená"
10
Příjemná dovolená, kam se určitě vrátíme
10
"Poloha a pláž"
"Blízko letiště, pláž čistá a upravená, dostatek lehátek a slunečníků."
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel je velice příjemný,všude pečlivě uklizeno, každé ráno uklízečky stíraly mopy i chodníky. Denně byla od dopoledne animace - všichni animátoři skvělí."
10
"Služby a personál"
"Personál příjemný, služby snad lepší, než se uvádí v katalogu."
10
"Zábava, sport, strava"
"Denně kvalitní animační program,skvělá péče o děti. Sportovní vyžití na výborné úrovni. Strava velice chutná,všeho dostatek"
po 31.5.2010
"Naprostá spokojenost"
8
Krásná pohodová dovolená,takto si představuji skvělou dovolenou.Rádi poznáváme nová místa,takže se nikdy nikam nevracíme,ale tady o tom budeme uvažovat.
8
"Poloha a pláž"
"Apartmánové domečky jsou rozprostřeny v krásné zahradě na velké ploše,takže vzdálenost k pláži se různí,ale odevšad je to blízko.Pláží je několik vedle sebe.Některé mají vstup přes kameny,jinde jsou balvany přímo v moři,ale viditelné,bez obtíží se obejdou nebo přeplavou.Jinde občas chaluhy,ale odklízejí je.Slunečníky i lehátka zdarma,je nutné si vzít vlastní osušky.Vlevo dále od hotelových pláží jsou krásné divoké pláže."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Myslím,že hotel odpovídá 4hv.Vybavení pokojů je standartní a dostačující,nábytek pěkný."
8
"Služby a personál"
"Personál usměvavý,ochotný.S úklidem jsme byli rovněž spokojeni."
8
"Zábava, sport, strava"
"Animační programy každý den s českými animátory.Strava-?tak ta neměla chybu!Všeho dostatek,výběr velký a jídlo chutné.Mám s čím srovnávat,navštívila jsem mnoho zemí s hotely této kategorie a mohu říct,že zde byla kuchyně na velmi dobré úrovni.Četla jsem později na recenzích,že se během sezony pohoršili.Nechápu."
po 31.5.2010
"úžasná dovolená"
10
příští rok se sem určitě vrátíme i s naším vnoučetem, pro děti je to tady opravdu úžasné, doporučuji všem věkovým skupinám
10
"Poloha a pláž"
"super,odpovídá popisu v katalogu,moře úžasně čisté,nedá se nic vytknout"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotel také odpovídá popisu, neměli jsme si na co stěžovat"
10
"Služby a personál"
"služby vyhovující, personál mezinárodní,velmi ochotný"
"Zábava, sport, strava"
"byli jsme první turnus, kdy zde byli čeští animátoři, Eva,Eva a Michal milí a snaživí lidé, myslím, že každý si přišel na své, strava pestrá,servis v restauraci na 1 s hvězdičkou"
st 30.9.2009
"Super dovolená"
8
Bezva dovolená
10
"Poloha a pláž"
"Přímo na pláži."
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vše v pohodě."
8
"Služby a personál"
"Bez výhrad"
8
"Zábava, sport, strava"
"Strava na Řecko vynikající.Jen v plážovém baru nealko pití vyráběno z odsolené vody-nechutné."
pá 31.7.2009
"Recenze hotelu"
9.5
Naše dovolená se nám moc líbila a můžeme ji doporučit Všem.
8
"Poloha a pláž"
"Krásný hotel vyšší úrovně s dobrými službami v překrásném areálu s udržovanou zelení.Kvalita nabízených služeb odpovídá dostupným informacím a fotografiím z katalogu a internetu. Tuto dovolenou vřele doporučuji Všem a zejména rodinám s malými dětmi. Pláž je písčitá s dobrým vstupem do vody. Lehátka a slunečníky jsou bez poplatku. Naše zkušenost s lehátky - ráno, co nejdříve jít a obsadit lehátko položením ručníku - po snídani budete těžko hledat volné lehátko, přes nos není možné ho mít obsazené - sklízejí je."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotelový areál se nachází cca 6 km od letiště /10 minut jízda autobusem/ a asi 21 km od města Kos. Co se týče vybavení hotelu, tak v každém pokoji byla TV, dále klimatizace za poplatek 6 Euro/den, fén. Jen je potřeba si pořídit něco do zásuvky proti komárům, moc jich tam ale nebylo.Zásuvky jsou evropské."
10
"Služby a personál"
"Hotelové služby byly na jedničku - každý den uklizeno, vytřeno, čisté ručníky, osušky, ustláno. Personál má jedničku s hvězdičkou - byl celý den usměvavý, vstřícný, milý, ochotný, prostě nej nej!!!!"
10
"Zábava, sport, strava"
"Ve službách hotelu byly různé animační programy - sportovní vyžití - volejbal, minigolf, tenis, aqua aerobic, jóga, aerobic. V areálu se nachází jeden větší a jeden menší bazén pro nejmenší děti.V areálu se nachází i krásný dětský koutek s houpačkami, prolézačkami, atd. Každý večer do devíti hodin byla pro nejmenší diskotéka s animátorkami, takže se pěkně vyřádily a po deváté začal program pro dospělé"

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna