Řecko | Rhodos | Kolymbia

KOLYMBIA SUN

    Přidat k oblíbeným

    Hodnocení našich klientů

    st 30.6.2010
    "pohodová dovolená "
    8
    V tomto hotelu a na tomto místě se dá strávit klidná a romantická dovolená, záleží na každém co očekává a jak moc je náročný. Nám se dovolená vydařila. Pouze závěr byl zmatečný, protože jsem při odjezdu nechala na pokoji ve skříni manželovu novou košili a ta se už po úklidu pokoje nenašla. Chybička se vloudí.
    8
    "Poloha a pláž"
    "cca 300m od pláže, ale s tím jsme počítali, procházka po jídle se hodí"
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "na první dojem velmi malé pokoje a malinká koupelna, ale byly jsme tam tak málo, takže pro nenáročného klienta to v podstatě stačí. "
    10
    "Služby a personál"
    "Slovenská obsluha,velmi příjemní a ochotní. Nejvíce slečna Martina, která nám ochotně se vším poradila. Dávám 100%. "
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Jednou týdně řecký večer, jinak volná zábava. Záleží na každém, jak moc je společenský. My jsme si zábavu i přátele našli. Strava oproti jiným hotelům s All Inclu skromnější, ale chutná. Pivo, víno, nealko nápoje, alko koktejly. "
    po 31.5.2010
    "Super dovolena"
    9
    Paradni dovolena, hned bych se tam vratil!
    10
    "Poloha a pláž"
    "Lokalita Kolymbie je idealni. Do hlavniho mesta na severu a do krasneho mestecka Lindosu na jihu je to zhruba stejne daleko. Plaze jsou vzdaleny 5 min od hotelu, chodili jsme na mensi plaz se zatokou, kde je klidne a krasne more - doporucuji vystoupat na pahorek, kde je krasny vyhled. Nezapomenutelna je plaz Tsambika, na kterou se dostanete autobusem za 2 eura, a nebo taxikem za 10 euro. Ikonou Kolymbie je eukalyptova alej, kde jsme se kazdy vecer chodili po veceri projit, odpoledne to tam nezije a vecer je tam prijemna prochazka, jsou tam taverny, obchudky, supermarket Zeus, kde pracuje i ceska. "
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel prijemny, kazdy den uklizeno, nove rucniky, pokoje celkem male, ale kdyz tam jen spite, tak Vam to vubec nevadi. Klimatizace za 6 eur/den, ale nepotrebovali jsme. Bazen cisty, lehatka a slunecniky zdarma, na plazich se za slunecniky plati 7-8 eur. Koupili jsme si mistni slunecnik, ale pouzili jsme ho jen jednou - jakmile zacne foukat vitr akorat Vam to zneprijemni navstevu plaze. Na pokoji je lednicka, ale v noci byla hlucna, mel jsem spunty do usi, takze problem byl vyresen. Pocitejte s tim, ze Ti kteri nemaji dobre spani budou v 5 rano budit mistni ptaci - spunty s sebou:)"
    10
    "Služby a personál"
    "Internet byl za poplatek 2,5e na pul hodiny, ale ja jsem byl rad, ze jsem 11dni byl bez pocitace, takze jsem se tam ani nehrnul:). Personal paradni, slovenska obsluha, prijemna. "
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Detsky koutek, Pinces, Vodni sporty na plazi, Vylety: Doporucuji krasny vylet na ostrov Symi, Lindos a waterpark ten nesmite vynechat, byl paradni!!! Moc nepocitejte s tim, ze dostanete na stul teple jidlo. Polevka u vecere byla tepla a nekdy maso a hranolky, jidla bylo dost a chutne. Me osobne nejvice chutnaly snidane."
    pá 31.7.2009
    "Příjemná dovolená, ale chybičky si též najdete"
    8.5
    neměla bych problém vrátit se znova do téhož hotelu
    8
    "Poloha a pláž"
    "mírně kamenité, ale také písečné"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "byl problém s koupelnou, kde chybělo odvětrávání a sprchový závěs. Úroveň hotelu odpovídala řeckým hodnocením."
    10
    "Služby a personál"
    "vždy ochotný personál, výhodou byli slovenští studenti. Ale v hotelu se domluvíte i anglicky, ale ne se všemi"
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "strava se přizpůsobuje našim potřebám, chybělo mi tam více řecké kuchyně"
    ne 31.5.2009
    "Když to bude možné pojedu znovu."
    9
    Líbilo se!!!
    6
    "Poloha a pláž"
    "Můžete si vybrat ze tři pláží za poplatek 7 euro což je dost když tam jdete na 2-3 hod."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "spokojenost"
    10
    "Služby a personál"
    "Slováci dobrá domluva"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava výborná,každý si vybere."
    ne 31.8.2008
    "Příjemně strávený konec léta na ostrově Rhodos"
    8
    Hezké klidné letovisko,jen transfer z letiště trval asi 90 min. a je to jen asi 20 km od letiště. Tj. jediná věc,která nám vadila,jinak nádherné památky po celém ostrově.Projeli jsme křížem krážem na skútru-4 dny asi 30 E a zaparkujete všude pohodlně.Příště jedeme na Krétu...
    8
    "Poloha a pláž"
    "V klidném letovisku od pláže asi 300-500m"
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel odpovídal 3 hvězičkám,internet za poplatek,čisto,každý den výměna ručníků a uklizeno bezvadně.Jídlo v době oběda podáváno venku na zahradě což bylo parádní.Bar u bazénu nepřetržitě od 10.00 do dokud někdo pil..."
    8
    "Služby a personál"
    "Milý,vstřícný i vzhledem k tomu že jeli v kuse od května a my byli na konci září,v baru u bazénu slovenská obsluha."
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava chutná ,typicky řecká.Zábavu mi dělal manžel a sportovali jsme převážně vleže na pláži,vsedě u baru a popojížděli na skútru.Bezva..."
    so 31.5.2008
    "tento hotel už ne!"
    3.5
    Tento hotel, bych doporučila lidem, kteří nečekají žádný velký komfort. Určitě ne, pro rodinu s dětmi.
    2
    "Poloha a pláž"
    "Pláž byla sice vzdálenější, ale překrásná..Je na výběr ze dvou pláží.Jedna je blíž,ale oblásková a nic moc."
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Pokoje, jsou malé.Takže mi s naším prckem, jsme to měli opravdu spíše na přespání."
    2
    "Služby a personál"
    "Personál byl super!jsou tam na brigádách slovenský studenti, takže se suprově dorozumíte :-)"
    4
    "Zábava, sport, strava"
    "Jednou za týden řecký večer, sice fajn, ale neměli jsme si kam sednout, protože bylo málo místa.Bazény, jsem neviděla nikoho ani jednou čistit a v noci se po lehátkách válely kočky!A o jídle snad ani nemluvit, all inclusive bych se bála použít."
    st 31.12.2008
    "Pohodová a klidná dovolená"
    9
    Na dovolenou jsme jeli na poslední chvíli se slevou a té ceně se to rovnalo. Jinak původní cena za tento hotel a služby mi přijde hodně vysoká. Byli jsme tam jako "poslední varka", takže to mělo své výhody: většinou všichni v hotelu jsme se znali a hodně se společně bavili, a nevýhody: byl konec, zásoby byly malé, zaměstnance unavené atd. Delegáti pracovali naplno a zodpovědně, jim patří velké DÍKY. Máme z dovolené velmi pěkné vzpomínky...a hodně přátel...
    10
    "Poloha a pláž"
    "Oblast Kolymbia je podle mě ideálně rozložená , je nedaleko od letiště, od historických měst(Faliraki, Lindos, Rhodos) a krásných vyhlášených míst. Poloha hotelu je celkem fajn…vzdálenost na pláž je cca 300m na 3 strany…každý si může vybrat pro sebe tu nejvhodnější..pláže jsou písečné, oblázkové i smíšené...moře je velmi čisté, průzračné, klidné a nádherné... Všude jsou útesy, ze kterých jde vidět skoro celý ostrov a moře... blízko hotelu je spousta malých obchůdků se suvenýry, potravinami i oblečením... taky pár metrů od hotelu je autobusová zástavka...dá se taky půjčit auta s klimatizaci..."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel je menší, kvalitě *** odpovídá. Pokoj jsme chytli celkem slušný, hezký nábytek, balkon s výhledem na bazén. Měli jsme taky štěstí na uklízečku,byla šikovná a snažila se:každý den jsme měli čisté ručníky, čistou koupelnu, balkon, podlahu a taky i zrcadla(dcerka je vždy špinila). Ale co jsme se bavili s jinými turisty, tak s čistotou problémy měli: špinavé ručníky, neumytá podlaha, dokonce řešili i myš na pokoji..Jediné, co mi osobně víc vadilo, tak to byl často špinavý bar či stoly..ale to stačilo obsluze párkrát říct, že chci aby uklidili a byl klid. Jak se říká, kdo nic neřeší, tak je asi spokojený. Tam to platí dvojnásob. Komáry - těm se nevyhnete..."
    10
    "Služby a personál"
    "Personál byl usměvavý, přivětivý a ochotný. Kdykoliv jsme něco potřebovali, vždy se snažili nám vyhovět. Většinou se dalo domluvit českými výrazy, ale taky i anglickými. Přes celou sezónu v hotelu pracuje jako barmanka jedná sympatická holka ze Slovenska, takže domluva bez problémů."
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Co se týče zábavy v hotelu, tak jediné co tam dělají jsou řecké večery, ale to jen jednou za 14dní..My jsme ho chytli a stálo to za to...jinak za zábavou jsme chodili do místních barů, nebo přímo do Rhodosu.. co se týče sportu, tak tenhle hotel nabízí úplné minimum: amatérský tenisový kurt, stolní tenis, biliard... na pláží nabízí vodní sporty za poplatek...jeden jsme vyzkoušeli...cenu musíte smlouvat! Pro dětí je tam starší kolotoček, malý bazén, dětské automaty za peníze... Jidlo nám celkem chutnalo,i když velký výběr neměli...nejlepší byly jejich zákusky a gyros...chyběl mi větší výběr ovoce,většinou byl jen jeden nebo dva druhy. Na baru měli dobré alkoholické koktejly,pivo. Velmi pozitivní je jejich pitná voda...i já, když mám kvůli vodě všude střevní potíže, jsem byla milé překvapená... Výhodou je i přístup na internet za malý poplatek"
    ne 31.8.2008
    "Super dovolená"
    9
    Senzační dovolená, pro rodinu s dětmi ideální.
    8
    "Poloha a pláž"
    "Poloha bezva, chodili jsme sice na nejvzdálenější pláž, protože se nám líbila nejvíc a cesta cca 15 minut.Na výběr bylo několik pláží."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "První pokoj na západ, starý nábýtek, koupelna bída. Hned jsme si zažádali o výměnu,naprosto bez problémů nám vyšli vstříc, pokoj velký nový nábýtek, vanička v koupelně. Balkonek s křesílky a stolečkem."
    10
    "Služby a personál"
    "Služby super, personál moc milý, všichni byli vstřícní, moc milí."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Jídlo bylo naprosto výborné, nikdy jsme nesnědli tolik zákusků."
    ne 31.8.2008
    "super dovolená!!!!!"
    9.5
    Moc hezká dovolená, určitě bych tento hotel zvolila znovu
    10
    "Poloha a pláž"
    "Poloha super- kousek na pláž a kousek do centra a přitom klid. Pláž krásná!"
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Moc se nám líbilo, i když po přečtení recenzí jsme odjížděli s obavami. Kdo hledá chyby, určitě nějaké najde,ale my jsme byli spokojeni.Jídlo dobré,ubytování sice malé,ale upřímně - kolik času na pokoji strávíte? Hotel odpovídá ***, kdo chce víc, musí se ubytovat v lepším hotelu"
    10
    "Služby a personál"
    "Obsluha milá a ochotná. "
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Jídlo bylo dobré, vždy bylo z čeho vybírat"
    čt 31.7.2008
    "strašný hotel !"
    4.5
    špatný-vyhozené peníze
    6
    "Poloha a pláž"
    "cesta na pláž kolem staveniště a odpadků,pláž písčito oblázková"
    2
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "smradlavý hotel-(odpady),nefunkční klima na pokojích i v jídelně,při sprchování voda tekoucí z koupelny do pokoje."
    8
    "Služby a personál"
    "úklid v pořádku,barmani sympaťáci,"
    2
    "Zábava, sport, strava"
    "stravovat jsme se chodili jinam-jídla smíchaná od předešlého dne,studená,neochucená-prostě fuj.snídaně-gumové housky a tvrdý chléb,atd-při pozd.příchodu prázdné režony-ALL inclusive-to s tím nemá nic společného!"

    TripAdvisor

    Přidejte Vaše vlastní hodnocení

    Měsíc
    Rok

    Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

    Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna