Tunisko | Djerba | Midoun

MAGIC HOTEL PALM BEACH CLUB DJERBA

    Přidat k oblíbeným

    Hodnocení našich klientů

    ne 1.8.2010
    "Spíše podprůměr"
    5.5
    Podle prvotní ceny zájezdu jsem očekávala podstatně vyšší úroveň, nakonec však poslední cena last minute odpovídala tomu co jsme viděli. Opravdu jen pro NENÁROČNÉ!!!!!!
    4
    "Poloha a pláž"
    "Poloha dobrá, pláž by byla dobrá, kdyby byla více udržovaná - na pláži je spousta nedopalků od cigaret, které nikdo neuklízí. Nebýt těchto nedostatků bylo by to úžasné místo, s krásným přístupem do moře a ideálními vzdálenostmi mezi jednotlivými slunečníky."
    4
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel je sice označen 4*, ale je max 3*, spíše 2+*. Na chodbách i v restauraci chybí klimatizace, takže u jídla se potíte víc než je zdrávo. POZOR! Navíc v ceně all inclusive není pití v baru na pláží!!!!!!"
    8
    "Služby a personál"
    "Personál je příjemný a není mu co vytknout. Chybí jim jen ta přesnost. Bar na recepci měl otvírat v 16 hodin a otevřeli až za 3/4 hodiny ..."
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava výborná, ale stále stejná. Chyběla větší rozmanitost, za tři dny mi už vše lezlo krkem."
    ne 1.8.2010
    "Spíše podprůměr"
    5
    Jen pro nenáročné klienty.
    4
    "Poloha a pláž"
    "Výborná poloha, pláž by byla skvělá, kdyby nebyly nedopalky na pláži, úklid pláže spíše horší."
    4
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Úroveň hotelu neodpovídá 4*, spíše 3* resp. 2+*. Na chodbách a v restauraci chybí klimatizace, na pokoji není fén, ani trezor. Sklenice jsou nahrazeny plastovými kelímky na jedno použití, které vám ani nevymění."
    6
    "Služby a personál"
    "Personál je příjemný, usměvavý, ale komfort poskytovaných služeb to zcela nenahradí."
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava výborná ale každý den v podstatě stále stejná."
    so 1.5.2010
    "krasna dovolena"
    10
    KRASNE STRAVENA DOVOLENA
    10
    "Poloha a pláž"
    "plaŽ CISTA VSE KRASNE VSE FUNGUJE "
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "HOTEL CISTY A DOBRE VYBAVEN"
    10
    "Služby a personál"
    "SLUZBY V NAPROSTEM PORADKU PERSONAL VZDY VSE OCHOTNE ZARIDIL"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "ANIMATORI VZDY ZARIDI VSE "
    po 1.6.2009
    "Super hotel pro starší ročníky"
    9
    Hotel bych spíše doporučila seniorům,těm se tam moc věnovali.Ostatní by byli asi zklamáni.Hotel je hezký,personál super,ale pokud chcete živo tak sem ne.My jsme hotelu říkali Domov důchodců.
    10
    "Poloha a pláž"
    "Na pláži."
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel má starší vybavení,všude čisto,pořádek,ale 4* jak uvádějí CK určitě neodpovídá.Odhadovala bych tak 2*,nám to nevadilo,na pokoj jsme chodili až večer,ale za ty peníze určitě nebrat."
    10
    "Služby a personál"
    "Služby výborné,personál také,vše v pohodě."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Jelikož mohu srovnávat s hotelem Carribean World,tak nic moc.Strava dobrá,menší výběr,ale pořád z čeho vybírat."
    st 1.7.2009
    "Dovolená Djerba"
    7.5
    Bohužel není večer kam jít např. na procházku do města, což pro nás byl poměrně zásadní problém. CELKOVÝ DOJEM Z DOVOLENÉ DOBRÝ :-)
    8
    "Poloha a pláž"
    "Hotel přímo na pláži, pláž čistá, pouze by měli častěji odstrańovat mořskou trávu, třetí den už se nedalo normálně projít do moře. Ale potom to odstranili a vše bylo o.k.."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel pěkný, pokoje s klimou, čisto, každý den uklizeno, televize se satelitem, balkon. "
    8
    "Služby a personál"
    "Personál v pohodě, celkem ochotný, ale za pár dinárů byli ochotnější a nemuseli jsme pít z plastových kelímků, ale dávali nám skleničky :-)"
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "Zábavy v okolí mnoho nebylo, pouze dva obchody naproti přes silnici, takže opravdu pouze pro odpočinek na pláži a v hotelu.. Sport jsme nevyhledávali, takže nemůžu posoudit, strava dobrá, poměrně velký výběr všeho, super zákusky :-)"
    po 1.6.2009
    "dovolená s dětmi"
    8.66
    můžeme doporučit i pro rodiny s malými dětmi
    "Poloha a pláž"
    "hotel v zahradě přímo u pláže"
    6
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "upravené, příjemné okolí hotelu"
    10
    "Služby a personál"
    "snaživý a uctivý personál"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "bohatá nabídka animačních programů pestrá nabídka jídel"
    pá 1.6.2007
    "Nádherná dovolená"
    10
    Krásná dovolená,můžu doporučit,byli jsme ubytováni na hotelu Dahlia
    10
    "Poloha a pláž"
    "Poloha úžasná,pláž u hotelu vždy vzorně uklizená"
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel čistý,prostorný,v krásné rozlehlé zahradě."
    10
    "Služby a personál"
    "Každý den čisté ručníky,osušky,vytřeno i na balkóně(byla tam bílá dlažba)uklizeno během dopoledne"
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava perfektní,rozmanitá,bylo z čeho vybírat,neustále doplňovali sortiment."
    čt 1.1.1970
    "Příjemný pobyt s dětmi."
    9
    Pokud někdo není příliš náročný na čistotu, lze jenom doporučit.
    8
    "Poloha a pláž"
    "Přímo u moře, pláž udržovaná – až na procházející velbloudy, kteří svoji potřebu činí kdykoliv a kdekoliv – rovněž nikoho nezajímá, že procházejí půl metru od malých dětí (rozšlápl nám lopatku, ale děti mají zážitek)."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Ubytování celkem v pořádku – úklid by mohl být lepší a také plná cena za přistýlku je drsná (čtyři hvězdičky plus jsou trošku přehnané - fotky)."
    10
    "Služby a personál"
    "Vše v pořádku."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Vše super, v září sice není již moc dětí, takže program pro děti moc nefungoval, ale dětský bazén stačil. Jídlo bylo skvělé i pro 2-leté dítě."
    ne 1.6.2008
    "Byli jsme plně spokojeni.v hotelu i na pokojích čisto,jídlo výborné,stále doplnované,obsluha dobrá.nemáme na co si stěžovat.dáváme za jedna."
    10
    Plná spokojenost...
    10
    "Poloha a pláž"
    "pláž každý den uklizená a upravená"
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "dobrý"
    10
    "Služby a personál"
    "dobré a personál příjemný...samozřejmě čekajíci na bakšiš,ale to je dané zvyky a chudobou..."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "strava výborná,velký výběr a stále doplnovaná..."

    Zatím nebylo hodnoceno. Buďte první, kdo ohodnotí zájezd do tohoto hotelu. Přidat hodnocení

    Přidejte Vaše vlastní hodnocení

    Měsíc
    Rok

    Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

    Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna