Tunisko | Tunisko (pevnina) | Hammamet Yasmine

SAMIRA CLUB SPA & AQUAPARK

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

út 31.5.2011
"Zatím naše nejlepší dovolená"
10
Krásná dovolená s celodenní zábavou. Vnouček se nejvíc vyřádil na dětských diskotékách.Animátořům velký dik za všechen čas,který mu věnovali. Opravdu úžasná dovolená.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel leží přímo u krásné široké písačné pláže."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel se skládá z mnoha bungalovů, které jsou dostatečně zařízené a každý den uklizené."
10
"Služby a personál"
"Vše v naprostém pořádku. Personál vstřícný,usměvavý i bez bakšiše."
10
"Zábava, sport, strava"
"Animátoři začínají v 10hod.dopoledne a končí po půlnoci.Starají se o sport a zábavu. Pohlídají děti v dětském klubu, v jídelně v oddělení pro děti jim pomáhají s krmením. Strava dost pestrá,vždy se dá vybrat co komu chutná. Vynikající zákusečky, ovoce. "
čt 30.9.2010
"super dovolená"
9
Opravdu dobře strávená dovolená .....ráda se sem znovu podívám a mohu vřele doporučit.Zájezd jsme měli od CK Best Reizen a vše proběhlo v pořádku.
8
"Poloha a pláž"
"pláž přímo u hotelu, pěkná, udržovaná, jen by mohlo být více lehátek"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"ubytování v bungalovech, jsou sice menší a postarší, ale jsou dostačujíci.Vybavení hotelu na úrovni, velká spokojenost, veliký bazen, vnitřní i venkovní jídelna. Vše odpovídalo uvedené kategorii."
10
"Služby a personál"
"Vše v pořádku, personál pořád usměvavý,příjemný."
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava dostačující, každý si může vybrat. Snídaně trochu chudší, ale hlady jsme neumřeli. Dostatek zeleniny, málo ovoce. Sportovní vyžití a zábava tu ale byly na 1. Animátoři se snažili a byli opravdu super."
út 31.8.2010
"nádherná dovča"
10
dala jsem na recenze co jsem tučetla a můžu jen doporučit. byla jsem tu s dětma manželem a tchýní s neteří a všem moc líbilo. děti si dovezly i dvd z animačích programů,kterých byla opravdu spousta a každý den jiná.všude čisto,žádný problém nic. prostě jsme si to užili naplno.příště poletíme zas ,opravdu doporučuji
10
"Poloha a pláž"
"pláž přímo u hotelu denně čista"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"vy bavení klasika, klimatizace nechyběla pokoj naprosto čistý, denně"
10
"Služby a personál"
"služby i personál na jedničku"
10
"Zábava, sport, strava"
"zábava nás nadchla nejvíc o děti se tu staraj jak o vlastní a my dospělí cvičili tančili váleli se....."
po 31.5.2010
"Super úžasná dovolená!!!!!"
10
Vynikající hotel, doporučuji všem vhodné i pro malé děti, my jsme měli 5-letého syna, vyžití bohaté, krásně upravené prostředí i skvělé ubytování, lepší než v některých více hvězdičkových hotelech.
10
"Poloha a pláž"
"Blízko Hammametu, přímo u pláže"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Skvělý, vybavení rovněž skvělé..."
10
"Služby a personál"
"Ochotný, milý, přátelský, trpělivý hlavně k malým dětem, super obsluha a skvělá kuchyň"
10
"Zábava, sport, strava"
"Velice dobré, animační programy, diskotéky, super...."
st 30.6.2010
"Nejlepši dovolená!!!Kde se hrabou 4 a více hvězd!!!Samíra opravdu nemá chybu.Jídlo a obsluha je super!!!"
10
Vřele doporučujem.Nezažili jsme nic lepšího.Na letišti jsme se potkali s lidmi z jiných hotelů i ze 4hvězdičkovych a zdaleka neměli to co bylo v Samira clubu.Luxusní dovolená,za dobrý peníz.
10
"Poloha a pláž"
"Na pláži"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vybavení bylo super"
10
"Služby a personál"
"Personál Ochotný a hlavně trpělivý na D"
10
"Zábava, sport, strava"
"Pořad bylo co dělat.Neustále disciplíny a suutěže.Paráda"
po 31.5.2010
"Super dovolená!!!"
Děkujeme CK Firo-tour za super dovolenou. Příští rok si to určitě zopakujeme.
"Poloha a pláž"
"Pláž u hotelu "
"Hotel a úroveň vybavení"
"Velmi hezké a čisté"
"Služby a personál"
"Služby na jedničku!"
"Zábava, sport, strava"
"Zábava pro děti i dospělé"
po 31.5.2010
"Báječná dovolená!!!!!"
9.5
Za rok znovu!
10
"Poloha a pláž"
"nádherné místo, čisté pláže....."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"bungalovky, čisté!!!!Uklízelo se stále, stejně jsme tam jenom chodili přespat, televize, klima..."
10
"Služby a personál"
"Supr"
10
"Zábava, sport, strava"
"Supr"
pá 30.4.2010
"Super dovolená"
10
Úžasná dovolená!!! Bohužel výběr spolucestující nebyl nejšťastnější, tak snad příští rok.
10
"Poloha a pláž"
"Pláž písčitá, moře čisté."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Kdo nehledá přepich, ale relax, bude spokojený."
10
"Služby a personál"
"Personál je naprosto úžasný!!!"
10
"Zábava, sport, strava"
"Animátoři zaslouží obdiv!!! Strava bez chyby, poklona kuchařům!!!"
so 31.5.2008
"Nejlepší dovolená"
9.5
Zažila jsem už hodně dovolených v různých zemích, ale tahle ve mně zanechala něco nezapomenutelného. Strašně ráda na ni vzpomínám a vřele ji všem doporučuji. Především ale lidem, kteří chtějí prožit aktivní dovolenou.
10
"Poloha a pláž"
"Pláž byla udržovaná, čistá"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Byly jsme ubytované vedle v "hotelu", ale do našeho areálu to nebyly ani dve minuty chuze, takže to zas tak nevadilo. Uroveň ubytování je určitě pro nenáročné klienty."
10
"Služby a personál"
"všichni byli velice ochotní"
10
"Zábava, sport, strava"
"co se týče sportu a zábavy, tak zde se nedá absolutně nic vytknout. Pokud se člověk vyloženě nudit nechtěl, tak se nenudil. Pořád bylo co dělat, animační programy, ve dne i večer, byly hodně profesionální. Strava nebyla tak rozmanitá, jako třeba v Turecku, ale pořád bylo z čeho vybírat."
po 30.6.2008
"Dovolená"
9.34
dobrá dovolená pro nenáročné lidi
8
"Poloha a pláž"
"snaha jí udržet čistou se moc nedařila.ale snažili se"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"bungalowy jednoduše zařízené,vždy čisto"
10
"Služby a personál"
"hodnotím na 1"
"Zábava, sport, strava"
"nevyužila jsem"

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna