Tunisko | Tunisko (pevnina) | Monastir/Skanes

SKANES SERAIL

    Přidat k oblíbeným

    Hodnocení našich klientů

    so 1.8.2015
    "Excelentni"
    10
    Vynikajici a pohadkove. Nedelejte zavery z toho cim nas tady krmi ti nasi ,,profesionalni,, novinari. Zjistete si pred odletem relevantni data...neni ceho se bat...podporte Tunisko svoji navstevou. Zaslouzi si to.
    10
    "Poloha a pláž"
    "Hotel asi 5 min od letiste jizdy autobusem, ktere ovsem nijak nerusi pri pobytu,na plaz se prochazi nekolika malo kroky hotelovou, excelentne udrzovanou zahradou plnou zelene, palem..vse neustale upravene,ciste. Plaz je kazde rano uhrabana, pokud by nekdo pripadne naplavene rostliny po ranu povazoval za neporadek, tak i tuhle floru pravidelne hrabou a odvazi. Na plazi slunecniky a lehatka zdarma. Voda je tepla,melka. Koupani je prijemne, vznikaji tam spise takove debatni krouzky, max ohleduplnost, nikdo nikoho nerusi, klid...arabske rodiny maji vetsinou min 3 deti, ale neslysela jsem zakricet ani rodice ani deti. Pouze po prijezdu nekterych evropskych rodin nastal hluk, pokrikovani ze brehu, a naopak...absolutni bezohlednost, nadrazenost...skoda. Mame se co ucit..."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel je krasny, nenasli jsme nic co by nam schazelo. Krasne stylove reseno, klid, cisto, pohoda. utulno, prijemne. Kazdy den vytreno, ciste rucniky,povleceni ...nechavali jsme na umyvadle denar..viz nize"
    10
    "Služby a personál"
    "Sluzby, personal, super. Jen maly,ale zasadni postreh. Zkuste kouknout na prumerny plat pokojskych, kucharu, a vubec vsech mistnich lidi. Je to kolem 130 TD...A sahneme si do svedomi...tihle lidi neutikaji ze sve zeme, snazi se tvrde pracovat, a od roku 2010 se snazi o demokracii.Za utoky nemuzou, hlavne je to jinak nez se u nas pise. Personal i lide jsou tam super. A bakšiš je slusnost uz leta...vetsinou 1 denar....prupiska nebo se alespon usmat a dotknout se, placnout si s nema...a rict šokran ( dekuji) snad nic nestoji ani ty nejvetsi setrilky;) doporucuji vyzkouset...jen uplny skarohlid pak nepodlehne te pohodicce."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Animatori mladi, veseli kluci, starali se cely den az do vecera o deti, mlade i starousky;) bazen venkovni, vnitrni, wellnes za poplatek a spousta jinych veci..vyletu..neda se to stihnout. Strava max bohata, spousta personalu,pohadka. Snazi se a je videt ze si za svoji praci stoji. Perfektni."
    po 1.9.2014
    "velké zklamání"
    5.5
    Na hotel 4+ je to opravdu slabé a hodně mě to zklamalo. A to mám Tunis opravdu ráda. Sem už určitě nikdy nepojedu.
    5
    "Poloha a pláž"
    "Hotel blízko letiště v Monastiru, ale letadla neruší. Hotel pěkný, velký, ale to je asi tak vše. Má toho málo co nabídnout."
    5
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Vstupní hala veliká, i dostačující bazén, krásná zahrada. Všude čisto, snažily se. Pláž je tu špatná, spíš pro neplavce, hodně chaluh a různých nečistot,hodně daleko nízká voda.Chaluhy odstraňovali každý den. "
    3
    "Služby a personál"
    "Wifi placená a katastrofa. V hale 2 obchody a ceny příšerné.Nápoje dávali do plastových kelímků, a o jejich čistotě bych pochybovala. Barmani neochotní (hlavně ti starší) a strašně pomalý.Voda balená jen za peníze. Bar na pláži jen nealko. Pro vše si musíte chodit do lobby baru. Pokoje dostačující, hlavně záleží na jakou stranu vám jej dají. My měli pokoj do ulice a bylo to fajn. Známí měli pokoj nad kuchyní a byl to horor. Strašný hluk a v noci tam pálily bordel. U bazénu neochotný personál, pořád tvrdil, že nemá matrace na lehátka a když už je vytáhl, tak jen za peníze."
    9
    "Zábava, sport, strava"
    "Strava dobrá, chutná, to snad bylo na tomhle hotelu nejlepší. Jídelna je po rekonstrukci. Pití dávali do malých skleniček, obsluha také pomalá.Motají se jen kolem francouských turistů.Výborné zákusky, jogurty a marmelády. K snídani 2 druhy sýra a salámu. Jinak saláty, grilovaná masa, a masa na různé způsoby, brambory a rýže. Také dělali hranolky a hamburgery."
    st 1.9.2010
    "Celkem fajn"
    6
    Celkem příjemný hotel, průměr (v dobrém slova smyslu), nepřekvapí, nezklame ...Pro klidnou dovolenou dobrá volba
    7
    "Poloha a pláž"
    "Jak popisují ostatní recenze, hotel je v blízkosti letiště - ale musím říct, že ačkoli jsme měli pokoj natočený mírně tímto směrem, tak hluk nebyl nijak otravný, po pár dnech jsme úplně přestali přistávání a odlety vnímat. V blízkosti hotelu nejsou žádné obchody ani kavárny atd., tudíž pokud si chcete něco koupit, musíte vyrazit taxíkem nebo autobusem ... Co se týká pláže, tak spoustu chaluh, které ovšem byli personálem vzorně odklízeny (v rámci možností), v Tunisu jsem byla již několikrát a problém chaluh je všude (včetně Djerby), ovšem zde byl úklid asi nejlepší. Moře mělké, ovšem já nemusím hloubky, takže jsem byla spokojena :-) Přítel plavec byl na tom hůř ... Co mi ovšem vadilo, bylo obrovské množství krabů, které se po dně pohybovali, člověk musel pořád koukat, aby na nějakého nešlápnul ..."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Pokoje a hotel celkově OK, vše potřebné bylo k dispozici. Jelikož jsme jeli až na konci sezony, tak všude bylo spoustu místa, lehátek i slunečníků dostatek (obsazenost cca 50%), všude se dalo sednout ..."
    5
    "Služby a personál"
    "To, že jsme jeli ke konci sezony (21.9. - 3.10.) mělo také jiné aspekty - Prví tři dny ještě fungovali normálně - animátorské programy, hudba na pláži atd, ovšem od 25.9. už vůbec nic - že nebyli animátoři jsem uvítala, ovšem aspoň tu hudbu na pláž mohli zapínat ... dále bar u pláže už byl zavřený, fungoval pouze ten u bazénu, ale zachytit tam číšníka bylo na dlouho ... úroveň stravy ale neklesla, ovšem s uklízením stolů a čekáním na pití to bylo otřesné - jestli je taková rychlost číšníků i v hlavní sezóně, tak to musí být na zbláznění ...jinak úklid pokoje OK"
    2
    "Zábava, sport, strava"
    "Zábava vzhledem ke konci sezony ze strany hotelu na 0, člověk měl pouze to, co si obstaral sám :-). Výhodou nízké obsazenosti hotelu bylo, že člověk si mohl jít kdykoli zahrát tenis, doporučuji s sebou vlastní vybavení ..."
    po 1.7.2013
    "červencova dovolena 2013"
    6.5
    muj celkovy dojem je dobry,oproti jinym hotelum zde neni liduprazdno a trosku to aspon zije.vecer jsou tam nejake programy a pak diskoteka ale ta konci po 12 takze zadnou velkouz party necekejte.lepsi party byla snad jeden den kdy byla diskoteka primo u bazenu a po 11 hodine bylo ve vode tak 30 lidi :) jinak je hotel urceny vyhradne pro rodiny s detmi,moc mladych lidi tu necekejte a kdyz tak doporucuju ovladat jazyky at si pokecate treba s nemkama a abych nezapomel v pondeli tam jsou pravidelne trhy u bazenu takze se moc nezdeste hned z rana ale maji vsechny znacky :D
    6
    "Poloha a pláž"
    "plaz je pekna s jemnym piskem pres den chodi mistni prodejci a hlavne se nekoukejte co prodavaji nebo se nezajimat jinak se jich nezbavite more je na kraji plne ras ktere se kazde rano uklizi ale neda se tomu zabranit takze par jich tam je vzdycky jinak je odpoledne velice teple tak kolem 30c a dlouhy pozvolny vstup (necekejte ze si nejak moc zaplavete je to spis pro deti od hotelove plaze moc dal nechodte nebo na verejnych se staci projit a je to des(plno odpadku,pokrikujici na vas arabove) hned vedle hotelu je verejne plaz na jedne strane a na druhe komplex dalsich hotelu letiste je hned na druhe strane hotelu takze to neni daleko ale treba si zjistit kde to pristava aby jste nemuseli jet zbytecne pres hodinu autobusem do centra monastiru je to kousek a taxikar vas tam zaveze za 15 dinaru tam i zpet vcetne cekani na vas treba pres hodinu ale je treba smlouvat kdyz uz se tam vydate tak doporucuju navstivit dve obchodni centra vedle sebe skoro,jsou tam pevne ceny a nikdo vas nebude otravovat a odirat o penize jako je tomu v ulickach "
    7
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "po prijezdu jsem poprosil recepcniho o lepsi pokoj za uplatek ale zrejme to bylo malo takze jsem tam byla za 5 minut zase a dohadovat se s nim na cene za pokoj a nakonec mu stacilo 20dolaru takze nakonec jsme dostali pokoj s vyhledem na bazen i more a pokoj byl udrzovany bez nejakeho problemu a klimatizace fungovala dobre v nocnich hodinach jinak pres den od ni moc necekejte "
    6
    "Služby a personál"
    "hotel ma hlavni bazen s mensim pro deti,dale pinpogovy stul,minigolf,tenisovy kurt a v prubehu dne poradaji animatori ruzne aktivity je zde i maly aquapark ale za penize a taktez wifi( na hodinu pet dinaru) hotel ma tri bary :na plazi(pouze nealko pokud nechcete platit ) u bazenu alko i nealko (v cene all inclusive) a na hotelu (taktez alko i nelako(doporucuji tenhle jelikoz tam tak neredi alkohol ale musite si dat aspon tricko takze vzdy ho mit na lehatku a jit si pro drink zde davam mensi tip:z domu si vemte pulitr aspon na pivo jinak vam to budou cepovat do dvoudecovych plastovych kelimku ktere obcas nejsou lehatka jsou zadarmo ale u bazenu je treba si je rezervovat minimalne v 6 rano jinak nemate misto po 7 hodine personal taky jinak bezproblemu.uklizecky kazdy den uklidili(nic se neztratilo),barmani nalivali ale hlavne je berte s rezervou kdyz se na vas divaji otravene (dobr smena byla vzdy vecer u bazenu) personal v jidelne tam uz to bylo horsi(pomalu odnaseli talirky,pak to zase dlouho trvalo nez nachystali stul a tak se casto stavalo ze clovek musel brat pribory z jinych stolu a dlouha doba cekani na piti nebo byla fronta a vecne tam nebyli sklenicky jinak bylo velice zajimave sledovat jak je velice pracovity udrzbar bazenu:rano tam plavalo hovno a cca po hodine a pul uklizeno uplne nekym jinym protoze ten byl evidente hodne zaneprazdneny chozenim vsude mozne jenom ne kolem bazenu "
    7
    "Zábava, sport, strava"
    "strava v celku dobra ale snidane porad stejne a obed vecere vicemene taky ale urcite si vyberete jsou na vyber i vzdy tuniske jidla( ze kterych urcite nedoporucuju jist obsah hrnce s cernou omackou a masem.chutna jako ropa a i pekne smrdi jinak si muzete den dopredu zarezervovat italske jidlo (piiza,spaghety atd. a pak jit klidne jeste na normalni veceri :) a jedna specialni restaurace kde si to taktez musite zarezevovat a vybrat ze tri druhu jidel 1.kuskus 2.ryby a 3.jehneci"
    po 1.7.2013
    "hotel skanes serail"
    8.25
    Již sem nikdy nepojedeme,celkově do tunisu. Na pláži nakoupíte karton cigaret za 10 euro,koupil jsem si jich šest.
    7
    "Poloha a pláž"
    "Pláž je hezká,jemný písek,ale špinavé moře,naplavená tráva,mohlo by se lépe a rychleji uklízet."
    8
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "V pokoji jsme měli mravence,ale jinak pěkný a čistý."
    10
    "Služby a personál"
    "Personál je ok,nemám co vytknout."
    8
    "Zábava, sport, strava"
    "Zábava animátorů nulová,nudná,tvářili se aby ten program např.dětská diskotéka. Strava super,jen jsme neměli ani jednou třeba hranolky,kebab nebo ovocné a zmrzlinové poháry."
    so 1.6.2013
    "Super dovolená"
    9.75
    Dovolenou jsme si s dcerou užily a rády bychom se sem vrátily.
    9
    "Poloha a pláž"
    "Hotel se nachází na klidném místě, ikdyž je kousek od letiště. Pláž je písčítá a uklizená. "
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Hotel je pěkně zařízen a vybavení je odpovídající kvalitě ."
    10
    "Služby a personál"
    "Personál byl vždy ochotný."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Animátoři se velice snažili, programy byly vždy vtipné a pokaždé jiné. Strava byla pestrá a vždy v jiné úpravě."
    pá 1.10.2010
    "Super dovča"
    10
    Byly jsme tři baby a byla to pro nás super pohodová dovča. Odpočinuly jsme si, zasportovaly, zrelaxovaly.
    10
    "Poloha a pláž"
    "Hotel je poslední v řadě,byl tam úžasný klid a pohoda. Pláž udržovaná a po procházce k ostatním hotelům jsme zjistili, že je i největší."
    10
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "Pokoje velké, čisté a dostatečně vybavené."
    10
    "Služby a personál"
    "Personál příjemný a úslužný i bez podplácení."
    10
    "Zábava, sport, strava"
    "Animátoři by se mohli více snažit,pro děti té zábavy mnoho nebylo. Nám vyhovoval kliud. Strava suuuuper, každý si vždy vybral."
    pá 1.5.2009
    "již nikdy"
    3.5
    Hotel odpovídá popisu v nabídkovém katalou, ale není zde vidět okolí hotelu,kde je z jedné strany staveniště a z druhé jezíka s odpadky.
    2
    "Poloha a pláž"
    "Přímo před hotelem vede hlavní silnice,vedle ní železniční trať a za tratí je startovací a přistávací dráha letiště. Letadla startují a celý den i noc. Pláž vypadá spíše jako smetiště. Shnilé chaluhy,odpadky,špína. V moři se nedá koupat, mělké a v hloubce asi 150 cm. dosahují chaluhy až k hladině a jsou zde nataženy boje pro vodní sporty. Nejel jse do Tuniska proto, abych trávil dovolenou u hotelového bazénu, ale proto aby se děti mohly koupat v moři ze zdravotních důvodů."
    4
    "Hotel a úroveň vybavení"
    "dobrá"
    2
    "Služby a personál"
    "personá vstřícný,služby dobré."
    6
    "Zábava, sport, strava"
    "Pro děti je zde program výborný,ale pro starší není žádný odpovídající program."

    TripAdvisor

    Přidejte Vaše vlastní hodnocení

    Měsíc
    Rok

    Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

    Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna