Tunisko | Tunisko (pevnina) | Sousse

RIADH PALMS

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

st 1.7.2009
"Nic moc"
6.5
Do Tuniska už bych se asi nikdy nevrátila, a když už, nikdy do tak velkého města jako je Sousse. Obchodníci jsou strašně vlezlí a pokud jim dáte jen malou šanci (například slušně odpovíte), už se jich nezbavíte. Doporučuji ale jízdu na velbloudech, je to sice bolavý zážitek, ale nezapomenutelný.
4
"Poloha a pláž"
"Nemusíte chodit nikam daleko, pláž je přímo u hotelu. Hodně nám vadily nedopalky z cigaret, které se opravdu válí úplně všude - sice se personál snažil tento problém řešit, ale bezúspěšně, u pláže bych dala přísný zákaz kouření. Na pláži vás navíc stále někdo otravuje různými nabídkami- šátky, pirátská loď, létací balón atd. I když pětkrát řeknete, že to nechcete, dojdou po šesté. Zapomeňte tedy na slušné vychování a vůbec si jich nevšímejte. "
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Pokoje byly celkem pěkné, každý den uklizené. Jen chodby nepříjmně páchly (staré koberce). Do jídelny bych určitě umístila klimatizaci, než oběhnete všechno to jídlo, je vám takové horko, že nemáte ani chuť jíst. "
10
"Služby a personál"
"Personál je velmi ochotný a příjemný. Snaží se, aby vám nic nechybělo. "
4
"Zábava, sport, strava"
"Zábavu během dne zajišťují animátoři, ale nějak jsem to nesledovala. Nejhorší pro nás byly noční diskotéky. Od devíti hodin začala hrát nahlas hudba a skončila kolem druhé, třetí. Naprosto nedoporučuji rodinám s malými dětmi a důchodcům, kteří si chtějí užít trochu klidu. Navíc v pět ráno se hotel znovu budil, když si všichni Němci a Francouzi nesli k bazénu ručníky a nahlas práskali dveřmi... Jídlo bylo fajn první dny, pak se toho ale asi každý přejí a těší se na domácí řízek nebo knedlíky... "
st 1.7.2009
"Skvělá dovolená."
9.5
Moc se nám zde líbilo,taže v září 2009 se sem vracíme na dalších 15 dní celá parta.
10
"Poloha a pláž"
"Poloha hotelu je dobrá a na pláž velmi blízko."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Je vidět,že hotel sice již něco pamatuje,ale nejsem náročná,takže jsem byla spokojená."
10
"Služby a personál"
"Na personál můžu pět jenom chválu."
10
"Zábava, sport, strava"
"Animační program byl naprosto skvělý a všem animátorům velký dík."
st 1.7.2009
"dobrá dovolená"
8
Dovolená super, ale je fakt, že spříště bych zkusila jiný hotel... snad už jen pro porovnání.
6
"Poloha a pláž"
"Pláž velká, lehátka nic moc, pouze sedací, ale v rámci možností čisto. Moře super až na odpoledne, kdy připlavou všelijaké odpadky bůh ví odkud, lepší nevědět."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel čistý, veliký, my měli štěstí, pokoj s výhledem na moře bez žádného poplatku navíc ani v cestovce ani na recepci, tak že výhled super. Pokoje dobře zařízené, klimatizace zpočátku moc nevoněla, ale fungovala na 1. Škoda, že nemají plážové ručníky."
10
"Služby a personál"
"Služby moc fajn, nemohli jsme si vůbec stěžovat. Za menší úplatek 1 DT kolem nás lítali jak u jídla, tak i pokoj byl vždy uklizený. "
8
"Zábava, sport, strava"
"Bazény jsou čisté, ale docela přeplněné. Škoda,že nejsou větší. Strava pestrá a dobrá."
pá 1.5.2009
"Moc pěkná dovolená"
Spokojenost,možná se sem podívám,tento hotel je v Sousse jednoznačně nejlepší
"Poloha a pláž"
"Hotel je hezky situovaný,z hotelu se zahradou dostanete až k pláži"
"Hotel a úroveň vybavení"
"Asi bych možná hodnotil 3+"
"Služby a personál"
"Nebyl problem,až na dotěrneho nosiče zavazadel u hotelu"
"Zábava, sport, strava"
"Zábava nic moc,strava výborná,trochu jsem čekal více ovoce(hroznove vino,melouny neměli)"
út 1.7.2008
"Recenze"
6
Hotel lehce omšelý, pravděpodobně už toho hodně pamatuje..Pláž a moře výborné, vždycky dostatek slunečníků i lehátek. Strava a personál horší průměr, ale poloha hotelu velmi dobrá, pěknou procházkou jste v historickém centru za pár minut. Byla to zvláštní dovolená plná rozporů. Něco vás potěší, něco zklame..už bych se sem nevrátila. A když tak rozhodně ne do tohoto hotelu..
10
"Poloha a pláž"
"Poloha hotelu výborná, kousek od centra. Pláž vždy čistá upravená,dostatek lehátek a slunečníků. Ačkoli je blízko centra, je pláž velice klidná."
4
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel a vybavení určitě neodpovídá počtu hvězdiček."
4
"Služby a personál"
"Pokud nedávate štědrý bakšiš, ničeho se tu nedočkáte. "
6
"Zábava, sport, strava"
"Strava mě nenadchla, velkým plusem je obrovské množství ovoce... "
pá 1.5.2009
"Riadh Palms _ moje poznatky a provonání s dostupnými recenzemi"
5
Jednou to stačilo. Příliš velký komplex.Fronty u oběda i večeře.Na pláž si musíte jít dát ručník již kol.6,15 hodin, jinak máte smůlu a ležíte na ručníku v písku.Pozor na ubytování.Jiný pokoj než s výhledem na moře nebrat!!!Ostatní pokoje mají výhled na staveniště silnice, která se začíná asfaltovat.Pokud cestovka již možnost zakoupit si pokoj s výhledem nemá,neberte to.Sliby , že si takový pokoj zajistíte na místě za pár DT mě stála 55 EUR za 2lůžkový pokoj na 7nocí.A to jsem postupovala podle recenzí, podle kterých stačí dát na recepci 10 DT (tj. cca 150,-Kč)a pokoj ja zajištěn. Není to pravda.Účtují cca 7 DT na den a osobu.Pozitivní dojem_ přesto, že jsme museli hotel opustit ve 12,00, jídlo jsme měli k dispozici do odletu (22,00)jako all inclusive.Pozor-před odletem , po opuštění místnosti, nemá hotel pro klienty žádnou místnost, kde byste se mohli osprchovat!!!Jen na pláži.
4
"Poloha a pláž"
"Písčitá, vhodné pro děti, postupný vstup do moře.V případě větších vln (do kterých však byla schopná skákat 6ti letá vnučka) jsme zažily řasy(což tak nevadí), ale i plovoucí odpat typu igeliťáky , a papírky(což už vadí).Občas tam lezou velcí černí brouci."
6
"Hotel a úroveň vybavení"
"První dojem-noblesa.Druhý_ vystřízlivění.Pokoje-vybavení standard.Na chodbách na můj vkus špinavé koberce.Přidělila bych spíše 3+"
4
"Služby a personál"
"Normál. Nepřetrhnou se, ale ani nejsou neochotní.Co se týká jídla, obměny jsou minimální.Proti Řecku a Egyptu velmi průměrné.Snažím se nebýt kritická, ale fakt mne jídlo neohromilo."
6
"Zábava, sport, strava"
"Pro děti byla každý den večer diskotéka.Ale bylo to pořád stejné, nuda.Žádný nápad, jak děti aktivně zapojit do hry,"
pá 1.8.2008
"Suprová dovolená"
10
Super dovolená,doporučuji i rodinám s malými dětmi
10
"Poloha a pláž"
"dobrá poloha-blízko do města,hned u pláže,na pláži mi vadily sedáky místo lehátek-to jediné se dá vytknout.Vstup do vody velmi mírný"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"vybavení dostačující,celkově hotel velmi pěkný"
10
"Služby a personál"
"služby dostačující,personál vstřícný,usměvavý,problémy řeší"
10
"Zábava, sport, strava"
"strava-vynikající,velmi pestrá,stále doplňovaná-nestalo se,že by něco"došlo".Každý den nejméně tři druhy masa.A ty zákusky!Dobře se dá poobědvat i na pláži.Sport-standartně vybavené fitko,hrálo se vodní pólo,cvičilo se"
pá 1.9.2006
"Skvělá dovolená"
10
Super, ráda se vrátím.
10
"Poloha a pláž"
"Poloha skvělá, čisté moře."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel se mi opravdu líbil, koupelnu bych si vzala nejraději domů, ani mi nevadilo, že jsme neměli výhled na moře. Na služby si nemohu vůbec stěžovat, spíše naopak. "
10
"Služby a personál"
"Personál se choval mile, vše, co jsme nechali na posteli bylo uklizeno. Obsluha u stolu skvělá, dokonce se snažil s námi číšník mluvit i česky. I když bylo napsáno, že animátoři jsou zde jen do srpna, i na konce září se starali o naší zábavu."
10
"Zábava, sport, strava"
"Doporučuji každé ženě, která si chce odpočinout od vaření - skvělá kuchyně, okouzlili mě místní dorty, a to nejsem na sladké. Sportovních aktivit je zde moc - ranní rozcvičkou počínaje, posilovnou konče."
st 1.8.2007
"Nádherná dovolená"
10
Skvělý hotel, kde je o klienty velmi dobře postaráno.Doporučuji hlavně rodinám s dětmi.Naše holky si to doslova užily.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel leží přímo u pláže s krásným jemným pískem a s velice pozvolným přístupem do moře"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Krásný velký pokoj s televizí a se čtyřmi pevnými lůžky,ačkoliv jsme měli mít přistýlky,velká koupelna s vanou"
10
"Služby a personál"
"Perfektní služby na úrovni,každý den uklizeno, vyměněné ručníky."
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava velmi chutná,velký výběr,všeho dostatek.Ovoce,nápoje,pečivo,zákusky,zmrzliny,saláty,masa-kuřecí,hovězí,hranolky,brambory,rýže atd."
čt 1.1.1970
"Velmi pěkný hotel na vysoké úrovni"
9.5
Hotel je na vysoké úrovni s krásnou písčitou pláží, s možností jakéhokoliv využití, tzv. sportovního, zábavného i odpočinkového, nabízí velice chutnou stravu.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel má výbornou polohu, do centra jen několik minut a pláž, která je písčitá se nachází přímo u hotelu."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel i ubytování má vysokou úroveň."
10
"Služby a personál"
"Hotel nabízí kvalitní služby i se slušným a pečlivým personálem."
10
"Zábava, sport, strava"
"Zábava i sport jsou též na slušné úrovni, z nabídky je vždy možno vybrat něco zajímavého. Strava je pestrá a chutná."

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna