Turecko | Turecká riviéra | Alanya

KLEOPATRA ROYAL PALM

Přidat k oblíbeným

Hodnocení našich klientů

út 1.6.2010
"Doporučuji"
8
velmi dobrý,špatně se nakupuje na naše poměry jsou vlezlí
8
"Poloha a pláž"
"hotel na kraji Alanye,pláž blízko ale hned je hloubka takže nevhodné pro malé děti"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"hotel čistý,bez problému-měli jsme pokoj 814 výhled na dětský bazén-večer klid"
8
"Služby a personál"
"kluci ochotní-pozdravujte Carana Cumaliho (kdo se tam chystá)uklízečky úslužné,není co vytknout"
8
"Zábava, sport, strava"
"jídlo:je tam víc zeleniny a ovoce,zákusky super,knedlo vepřo zelo nehledejte."
ne 1.8.2010
"nedoporučuji!To co je psáno není dáno.Jidlo děs,čistota mínus,personál unavený,neochotný až zlý!"
4
Velmi špatný!!Po 10-ti letech dovolené v Turecku jako nejhorší hotel po všech stránkách!Čistota,hygiena špatná,Služby žáné,programy žádné,5let neaktuální fota,strava špatná,ol-inclusiv musíte si koupit vodu a veškeré nápoje i alkohol,strava-2týdny maso játra na sto způsobů a někdy kuřecí maso pouze vařené a pak z toho 2 dny zvracíte a mate střevní problémy a teplotu.
8
"Poloha a pláž"
"Alanya,Cleopatra beach"
4
"Hotel a úroveň vybavení"
"Vybavení žádné"
2
"Služby a personál"
"Neochotný personál,služby žádné"
2
"Zábava, sport, strava"
"Zábava mínus 1,sporttaktež,strava také"
út 1.6.2010
"hezká dovolená"
8.5
velice dobrý,slunce pálí velmi ostře,tak pozor!Nejhorší je nákup,neb jsou vlezlí a hned vás otravujou.Nemůžete se pořádně pokoukat po zboží.Navštivte bazar.Ahojte
8
"Poloha a pláž"
"blízko moře,brzy hloubka a vlny-pro děti nevhodné.Pláž písčitá,někde neuklizena,kde jsou lehátka k pronajmutí je to ok."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"velice dobrý,klid měl jsem pokoj 814 výhled na dětský bazén.nesvítí tam ani slunce do pokoje -100%"
10
"Služby a personál"
"bez připomínek vše na výbornou."
6
"Zábava, sport, strava"
"strava:knedlík neznají,plno dobrých zákusků,melounů,nepřejídejte se sladkostí a vemte si prášky proti průjmu."
út 1.6.2010
"Super dovolená"
9.5
Mužeme jen doporučit
10
"Poloha a pláž"
"Hotel kousek od plaže,v klidné ulici.Plaž čistá,písečna."
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel čistý,bylo vidět,že druhá budova je nově postavená,vybavení pokoje je dostačující pro normalní nenaročný lidi."
10
"Služby a personál"
"personal pracovitý,usměvavý."
10
"Zábava, sport, strava"
"V jídle byl výběr veliký,vše nám chutnalo."
po 1.6.2009
"Kleopatra Royal Palm"
10
Tento hotel vřele doporučujeme, příjemně nás překvapil jak personál tak i hotel.Byly jsme opravdu moc spokojeni a příští rok se tam chystáme opět.
10
"Poloha a pláž"
"Hotel je umístěn blízko Kleopatřiny pláže cca 100m. Pláž každodenně uklizena...Čisté moře...Kleopatřina pláž opravdu krásná."
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Odpovídá 4 hvězdičkám.Hotel na úrovni.Dva venkovní menší bazény.U jednoho tobogány. Když jsme si chtěly zabrat lehátka tak jsme si musely privstat..Málo lehátek, ale každý den oba bazény čistili i okolo bazénu. Všude pořádek a čisto."
10
"Služby a personál"
"Opravdu vynikající. Starali se o nás perfektně. Velice milá a pozorná obsluha. Snažili se s námi mluvit i česky :)"
10
"Zábava, sport, strava"
"Strava výborná, veliký výběr jídla, každý den něco jiného, hodně ovoce i zeleniny, moučníky.A co nás příjemně překvapilo tak jejich dobré pivo, které jsme měli v rámci all inclusive. Za zábavou jsme museli vyrazit do centra,ale každý večer chodí mladí lidé z diskoték a lákají do jejich klubů. Odvoz tam i zpět zajistí zdarma. Byli jsme a můžeme doporučit. Nemusíte se s nimi bát jet. Za celý pobyt jsme měli 2x večerní program.Jednou tureckou noc a pak přehlídku koženého zboží. Ze sportu můžete využít fitko, pinčes, ale v tom vedru se to ani nedá."
po 1.6.2009
"Royal Palm"
10
Celkově jsem byla velice příjemně překvapena po přečtení některých recenzí jsem měla trošku obavy, ale mohu pobyt v tomto hotelu vřele doporučit všem kdo chtějí strávit klidnou dovolenou mimo rušné centrum.
10
"Poloha a pláž"
"Čistá upravená, moře teplé, krásné vlny"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Přiměřeně vybavený, velice ochotný personál, čisto a uklizeno. Ráno ihned po příjezdu nás ubytovali a poslední den za poplatek 20E Vás nechají na pokoji až do večera. "
10
"Služby a personál"
"Strava spíše zelenina, pro toho kdo má rád českou klasiku určitě tento hotel není."
10
"Zábava, sport, strava"
"Hotel doporučuji pro rodiny s dětmi, animační programy se nekonají za zábavou musíte do města."
út 1.7.2008
"Skvělé služby!"
9
Celkový dojem je takový, že v nás zůstaly krásné vzpomínky z nezapomenutelné svatební cesty! Překvapila nás ochota personálu, čistota a celkový příjemný přístup! Určitě můžeme doporučit! Nejsme nároční klienti, ale tohle nás nad míru překvapilo a to velmi mile!
10
"Poloha a pláž"
"Poloha pláže přijatelná, před hotelem stojí ještě jeden hotel a pak už jen hlavní silnice, kterou přeběhnete. Pláž nepřeplněná, čistá, služby ok!"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel splňoval naše očekávání. Byl klimatizovaný, ale na chodbách bylo horko. Vybavení klasika: TV, soc. zařízení, bar a trezor za poplatek, vše ve skvělém stavu, rozhodně se nemusíte ničeho štítit!"
10
"Služby a personál"
"Služby skvělé, pokoje každý den uklizené, čisté ručníky každý druhý den (možná podle potřeby). Pokojské byly nenápadné. Na recepci ochotní, šíčníci neměli chybu, milí a neuvěřitelně pracovití! "
6
"Zábava, sport, strava"
"Zábava nás nijak nenadchla (animační večery), jinak si každý musí svojí zábavu najít sám. Strava-nepřeberné množství všeho! Samozřejmě, že turecké jídlo má svoji specifickou chuť, ale každý si najde, co mu chutná. Hodně zeleniny a sladkého."
út 1.7.2008
"kRÁSSAAA DOPORUČUJU "
10
Mocinky doporučuju .
10
"Poloha a pláž"
"No pláž ta byla krásná doporučuju JO a nebyla ani daleko takže ta poloha taky dobrá kousek od hotelu !!! No a centrum bylo dál ale nebyl problém dojet ten kousek autobusem jízdenka není drahá !!"
10
"Hotel a úroveň vybavení"
"Hotel byl taky výborný jenže ze začátku jsme dostali pokoj s výhledem na cestu což se nám nelíbilo tak jsme šli na recepci aby nám to vymenili jenže jim se moc nectělo tak jsme dali nějáký eura a už to šlo hned hlavně se nesmíte nechat !!!!! Ale interiér moc dobrý !!! "
10
"Služby a personál"
"Personál příjemný !!! "
"Zábava, sport, strava"
"Jo zábava ušla pár kulturních programů . Sport nic . Ale ta strava tam byla výborná ale tak naše vepřoknedlo to není tam jíte furt samou zeleninu !!"
pá 1.8.2008
"Bezva dovolená"
8
Velmi se nám dovolená líbila neměli jsme žádné výhrady.
6
"Poloha a pláž"
"Pláž se necházela kousek od hotelu byla čistá jen kdyby byli v ceně lehátka a ručníky"
8
"Hotel a úroveň vybavení"
"Byla vidět nedávná rekonstrukce vše pěkné čisté jen postele dost úzké. "
10
"Služby a personál"
"Personál příjemný usměvavý ochotný"
8
"Zábava, sport, strava"
"Jídlo na jedničku pestré a chutné.Málo animačních programů během 12 dnů 2 představení"
pá 1.8.2008
"pohodová dovolená"
8
Příjemná, pohodová dovolená. Alanya je hezké turistické letovisko. Jedinou nevýhodou je, že služby v rámci all exklusive se týkají pouze hotelu, ne pláže. Na pláži si vše hradíte sami.
8
"Poloha a pláž"
"kousek od centra Alanye v komplexu několika obdobných hotelů. Na pláž cca 3 minuty pěší chůze. Pláž čistá, uklizená. Lehátka + slunečníky za poplatek."
"Hotel a úroveň vybavení"
"K úrovni hotelu nemám žádné připomínky. POkoje i sociální zařízení čisté, každý den uklízené."
"Služby a personál"
"Personál vstřícný, usměvavý."
"Zábava, sport, strava"
"Vše v pohodě. Strava pestrá v rámci tureckých zvyků. "

TripAdvisor

Přidejte Vaše vlastní hodnocení

Měsíc
Rok

Vložte obrázek nebo kliknutím vyberte soubor, který chcete nahrát.

Pole označená hvězdičkou *musí být vyplněna